Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

КФН потвърди проспекта за увеличение на капитала на Холдинг "Нов век" АД

Емисията на дружеството е в размер до 1 500 000 броя акции с номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 13,50 лв.

КФН потвърди проспекта за увеличение на капитала на Холдинг "Нов век" АД

Снимка: Pixabay

Комисията за финансов надзор потвърди проспект за първично публично предлагане на акции, които ще бъдат издадени от Холдинг „Нов век“ АД в резултат на увеличаване на капитала на дружеството. Това става ясно от решенията на регулатора, взети по време на вчерашното й заседание. 

Емисията на Холдинг "Нов век" АД е в размер до 1 500 000 броя обикновени, поименни, безналични акции с право на глас, с номинална стойност от 1 лев и емисионна стойност от 13,50 лева всяка.  КФН е вписала посочената емисия акции, в процес на емитиране, във водения от КФН регистър на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа.

Наздорът е издал одобрение на управляващото дружество „Златен лев Капитал” ЕАД за промени в Правилата за оценка на портфейла и за определяне на нетната стойност на активите на управлявания от него договорен фонд „Златен лев”.

От решенията разбираме още, че е изпратено писмо до Гаранционния фонд с искане за допълнителна информация и документи във връзка с одобрението на допълнение в проекта на бюджет на Гаранционен фонд за 2019 г.

По статията работи: Магдалена Иванова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
БФБ ще прави проучване на социално отговорното инвестиране в България