Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Може ли в рамките на два часа да прехвърлиш търговията си онлайн?

България има потенциал да се превърне в хостинг хъб на Балканите, посочи Методи Дреновски, управляващ партньор на "СуперХостинг.БГ"

Може ли в рамките на два часа да прехвърлиш търговията си онлайн?

Снимка: Pixabay

България има технологична инфраструктура, високо ниво на специалистите, производителността ни е десетки пъти по-голяма спрямо съседните ни страни. Така отговори Методи Дреновски, управляващ партньор на „СуперХостинг.БГ" на въпрос дали страната ни има потенциал да се превърне в хостинг хъб на Балканите.

Още по темата

„Наблюдаваме засилен интерес от електронни магазини към използване на по-висок клас услуги“, като тези пакети гарантират по-голяма устойчивост, сигурност, по-голям трафик и обем посетители, коментира той в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Експертът съобщи, че най-новата услуга на технологичната компания Shopiko в електронната търговия е свързана със софтуер за сървис услуга, насочена към клиенти, които сега стартират, или искат да пренесат бизнеса си онлайн. „Тя позволява на клиентите да започнат да продават в рамките на два-три часа“, посочи експертът.

Методи Дреновски смята, че проблемът при търговците е, че искат да качат всички продукти, а понякога те стигат 500. Затова ги съветва да се ограничат до десет и да следят как клиентите правят поръчки и след това да ги допълват.

Сред другите услуги експертът изброи защита от спам, кражба на пароли и други, които гарантират сигурността.

По повод новината, че „СуперХостинг.БГ" става част от водещата хостинг група Team.blue, която е лидер в бранша в Западна Европа, Методи Дреновски обясни, че още миналата година са се водили разговори по сделката. По думите му стойността на сделката е конфиденциална по желание на Team.blue.

Той посочи, че мениджмънтът се запазва, както и плановете за развитие от преди сделката. Това е и една от основната причина и мотивация да продължи работата с белгийската технологична фирма.

Методи Дреновски информира, че през миналата година „СуперХостинг.БГ" е открила офис в Сърбия и компанията отбелязва трикратен ръст на този пазар, и то по време на пандемията.

„Искаме добре да се позиционираме там и след това ще преценим към коя друга страна да се насочим“, коментира управляващият партньор на „СуперХостинг.БГ" .

Какво предлага най-новата услуга на технологичната компания. Влияе ли пандемията на финансовите резултати? Какво предвижда стратегията след продажбата на "СуперХостинг.БГ"? Какви предимства има България пред другите страни в региона? 

Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.

Всички гости на предаването „Бизнес старт“ гледайте тук.

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Петя Стоянова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Насочването към хибридната работа тласка нагоре бизнеса на Accenture