IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Betway бонус ви очаква за дербито Манчестър Сити – Ливърпул

Със сигурност милиони фенове по цял свят ще затаят дъх при първия съдийски сигнал в битката, която ще е за нещо повече от три точки

12:46 | 04.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: betway</em></p>

Снимка: betway

На 10-ти април във Висшата лига ни очаква най-важният мач за сезона между лидерите в класирането – Манчестър Сити и Ливърпул. Разликата между двата основни кандидата за титлата в Англия е само една точка и е почти сигурно, че който заема първата позиция след сблъсъка на „Етихад“, в крайна сметка ще бъде и победител в края на май. Срещата е очаквана с голямо нетърпение от феновете по цял свят, а букмейкърът Betway както винаги ще предостави своя bet way bonus за всяка нова регистрация, а той може да бъде използван за залог в дербито между „гражданите“ и „мърсисайдци“.

В момента момчетата на Пеп Гуардиола са първи в подреждането със 73 точки, а Ливърпул е плътно зад тях със 72. „Гражданите“ са в добра форма, записвайки три победи в последните си четири мача, като само Кристъл Палас успя да им отмъкне точка в Лондон. В същото време Ливърул е „яхнал вълната“ и не са губили нито точка 13 мача подред. Последната им грешна стъпка в Англия е чак от 2 януари, когато завършиха 2:2 с Челси.

Най-добрите новини преди мача са, че и двамата мениджъри ще могат да разчитат на 99% от най-доброто, с което разполагат. Трент-Александър Арнолд имаше проблеми в последните седмици, но се смята, че ще е възстановен за сблъсъка на „Етихад“. Единствената голяма загуба за Пеп Гуардиола е травмата на Рубен Диас, която той получи на 3 март. В мача срещу Бърнли на неговото място излезе Нейтън Аке и той се справи повече от добре.

Поглеждайки към коефициентите на Betway, виждаме, че техният фаворит е Манчестър Сити с 2.10, докато Ливърпул получава ставка за успех от 3.40 – отлични възможности, независимо кой е вашият фаворит. Със сигурност си струва Betway бонусът да бъде използван и при залог за Гол/Гол, тъй като в такова дерби е трудно да се предположи, че най-добрите атаки в първенството няма да намерят мрежата на противника поне веднъж. Коефициентът за такова развитие на мача е 1.60, а дори ако искате да бъдете по-смели можете да погледнете към опцията над 3.5 гола, която е 2.60. Интересното е, че Betway предлага и любопитни опции като например залог за гол в определен отрязък от мача. Имайки предвид високото темпо, което изповядват и двата отбора, опцията за попадение между 16-30 минута на мача изглежда перфектна възможност за залог, а всеки такъв ще бъде умножен 2.62 пъти.

18:30ч., 10 април 2022 година. Това е часът на истината във Висшата лига през този сезон. Със сигурност милиони фенове по цял свят ще затаят дъх при първия съдийски сигнал в битката, която няма да бъде само за три точки, а за чест, място в историята и титлата в Англия. А ако се възползвате от отличните предложения на Betway, ще направите сблъсъка още по-интересен с нови печалби.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още