IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се прави нова Winbet регистрация

Регистрацията се прави само веднъж, не може да разполагате с дублиращи профили – това е забранено

09:16 | 06.05.22 г.
Автор - снимка
Създател
Как се прави нова Winbet регистрация

Регистрирането в букмейкърските платформи не се различава много от регистрацията в социалната мрежа. В случай, че искате да направите нова Winbet регистрация е напълно очаквано да се справите без никакви затруднения. Разбира се, трябва да обърнем внимание, че регистрацията се прави само веднъж, не може да разполагате с дублиращи профили – това е забранено.

За да направите регистрация, е необходимо да влезете в сайта на бранда и да изберете бутона „Нов клиент“ в горния десен ъгъл. Веднага след това пред вас ще се зареди меню, в което трябва да посочите вашите лични данни. В този случай трябва да запомните, че това ще бъдат имената ви, ЕГН, адрес по лична карта, придружени с парола и потребителско име. Брандът ще изисква да предоставите телефонен номер и валидна електронна поща.

Вероятно се замисляте и защо се изисква толкова много информация, ще побързаме да отговорим. Това не е случайна прищявка на компанията, а е изискване на закона – всеки един клиент трябва да бъде пълнолетен, за да играе хазартни игри. След като в интернет всеки може да измисли имена и да се регистрира, единственият вариант е да се използва онази информация, което е уникална – не се повтаря.

Точно по тази причина има и още една много важна стъпка, която трябва да бъде направена, когато приключим с регистрацията – става въпрос за така наречената верификация на профила. Възможно е да сте чували за нея, но в най-общи линии това е онзи момент, когато операторът иска да предоставите документ за самоличност.

Самият процес изисква да изпратите снимка на лична карта, шофьорска книжка или паспорт – необходим е един документ, а не всички изброени. След като го изпратите, екипът на бранда ще го разгледа и ще позволи да използвате всички функции на платформата. Запомнете обаче ,че ако има несъответствие в данните на профила и евентуално в посочения личен документ, брандът може и най-вероятно ще изтрие профила, без да дава никакво обяснение.

Следователно бъдете честни, а и не трябва да се притеснявате особено, че някой може да се възползва от вашите данни. На първо място говорим за лицензирана компания за спортни залози и казино игри – това означава, че законът позволява тази стъпка. Това е така, но не означава, че при някакви проблеми не може да се позовете на GDPR, комисията за защита на личните данни, евентуално и други законови институции, особено ако вашите лични данни се озоват на друго място.

През последното десетилетие ще открием, че социалните мрежи бяха обект на най-различни атаки, но същевременно нито един букмейкър все още не е попаднал под ударите на хакери. Една от причините е, че тази индустрия използва някои от най-добрите специалисти, освен това ще открием наличието на високо криптиране на информацията, а и най-важното е, че лицензът не позволява нашите данни да се продават, предоставят на трети лица или да се разглеждат извън целите на самата платформа. Такива могат да бъдат активност върху определени игри, предоставянето на персонални бонуси и други.

По-важното е, че нашите лични данни никога няма да се използват за друго, освен верификация. С оглед на посочените факти в горните редове, това определено е компания, която отговаря на най-високите изисквания. По-важното обаче е, че аудиторията все пак ще трябва да се защитава и сама – не се препоръчва използването на отворени Wi-Fi мрежи, не е разумно да използвате и елементарни пароли. Клиентът също носи отговорност за своя профил, това не трябва да се забравя.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още