Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

Доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на ВУЗФ

Доц. д-р Тодоров е дългогодишен преподавател във ВУЗФ и води магистърски курсове в сферата на корпоративното стратегическо управление

Доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на ВУЗФ

Доц. д-р Красимир Тодоров. Снимка: ВУЗФ

Експертът и преподавател по корпоративна и стратегическа динамика, стратегическо управление, стратегии и бизнес моделиране във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на бизнес университета. Това решение взе единодушно Академичният съвет на университета на 12 ноември.

Доц. д-р Тодоров е дългогодишен преподавател във ВУЗФ и води магистърски курсове в сферата на корпоративното стратегическо управление. Притежава професионална степен по управление на бизнес администрация - MBA, в областта на стратегическото управление от Изпълнителната академия на Виенския университет по икономика и бизнес, Австрия. Завършил е специализация по сливания и придобивания - M&A, във Висшето училище по мениджмънт "Карлсън", Университета на Минесота, Минеаполис, САЩ. Притежава докторска степен по управленско счетоводство от Университета за национално и световно стопанство в София.

Като декан на академичната програма във ВУЗФ, той ще отговаря за изготвянето и одобрението на учебните планове, програми и стратегии за обучение на студентите, магистрите и докторантите на университета. Основен стремеж и приоритет на ВУЗФ е да прилага иновативни и доказано ефективни методи за преподаване, в комбинация със силно практическо обучение, наподобяващо реална работна среда. Обучението в бакалавърските и магистърски програми на университета се осъществява според най-високите световни стандарти и съдържа последните новости и най-актуални тенденции и успешни практики в изучаваните дисциплини.

„Щастлив съм за оказаното ми доверие да отговарям за толкова важен аспект като академичната програма на един от най-добрите университети в страната, който е безспорен фактор в създаването и развитието на новите бизнес лидери“, обясни деканът на академичната програма във ВУЗФ.

„Доц. д-р Красимир Тодоров е наш дългогодишен преподавател, с доказан професионален и експертен опит. Той е и един от любимите преподаватели на студентите. Сигурен съм, че с неговия принос ще продължим да надграждаме и развиваме академичната програма на ВУЗФ, за да предложим на студентите си най-доброто обучение и подготовка за успешна професионална кариера“, заяви и ректорът на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.

Целият екип на ВУЗФ го поздравява и му пожелава успех!

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Платформата "Тук-там" развива и благотворителност за образование