IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият сезон на цялостната програма на SoftUni Creative подготвя следващите топ дизайнери

12:46 | 16.07.20 г.
Автор - снимка
Създател
Новият сезон на цялостната програма на SoftUni Creative подготвя следващите топ дизайнери

SoftUni Creative е мястото, което с годините се утвърди с успешната си и внимателно разработена програма по дизайн, криейтив и визуализация, която цели да подготви следващото поколение топ дизайнери.

Вече над 3 години SoftUni Creative предоставя възможността на своите курсисти да придобият качествено практическо образование, като с всеки следващ сезон на цялостната програма биват нанасяни новости и подобрения, съобразно нуждите на индустрията и студентите. Какви са актуалните промени в новия сезон на цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация вижте в следващите редове:

Три професионални направления

Този път СофтУни подготви три професионални направления, които представляват и най-желаните професии от света на дизайна днес – Graphic Design, Web Design, Motion Design. Те са разработени в специализирани модули, които ще ви помогнат да изградите всички необходими умения, с които да стартирате успешно работа в избраното от вас направление.

Обучителната пътека се състои от три последователни ключови нива:

-     Design Basics: Това е началното ниво, с което стартира програмата. Курсът е безплатен и цели да запознае курсистите с основните концепции от света на криейтива и да ги подготви за всичко, което предстои нататък по време на обучението. След успешно преминаване на изпита в края на курса, участниците могат да продължат нататък с Fundamentals Program.

-     Fundamentals program: Включва в себе си най-ключовите обучения по дизайн, с които курсистите натрупват фундаментални знания в областта, ключови практически умения и най-важните техники, идващи директно от богатия опит на лекторите.

-     Professional Program: Всички, които желаят да доразвият уменията си и да се специализират в конкретно дизайн направление, ще имат възможността да направят това с професионалната програма на SoftUni Creative. Тя включва в себе си трите споменати по-горе професии – Graphic Design, Web Design, Motion Design. Курсистите ще имат възможността да усвоят експертни знания и да стартират успешно кариера в избраната от тях област, благодарение на специално селектираните курсове за напреднали. Работата върху реални проекти, използвайки най-иновативните похвати остава ключов подход и тук, за да усвояват максимално най-ефективно всички нови знания.

Професионална диплома и сертификати

Всички успешно завършили и събрали необходимия брой кредити студенти получават официална професионална диплома, както и сертификат към всеки отделен успешно преминат курс, разпознавани и признати от всички компании в индустрията. Дипломиралите се курсисти ще притежават всички необходими знания и умения, за да стартират работа в сферата веднага. Тази цел могат да изпълнят сами или да се възползват от помощ от Кариерния център на СофтУни, където ще получат насоки за кандидатстването и подготовката за интервю, както и директни препоръки в някои от водещите български и международни компании.

Звезден лекторски състав

Лекторският състав на SoftUni Creative се състои от едни от най-изявените лидери и водещи имена от индустрията. Криейтив директори и лектори на международни конференции ще ви научат как да създавате спиращи дъха крайни продукти, като успоредно с това ще работите и по изграждането на собствено портфолио. Ето и имената в преподавателския състав - Петя Савова, Светлана Цонева, Стефан Иванов, Васил Даскалов, Добриян Добрев, Антон Аладжов. Те ще предадат най-ценното от натрупания през годините ценен опит и ще разкрият пред вас ключови техники и тактики, които да ви превърнат в истински професионалисти!

Не пропускайте още днес да се впуснете в своето дизайн приключение с цялостната професионална програма на SoftUni Creative, за да започнете да пишете своята успешна дизайн история още днес!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:42 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още