Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

Новият сезон на цялостната програма на SoftUni Creative подготвя следващите топ дизайнери

Новият сезон на цялостната програма на SoftUni Creative подготвя следващите топ дизайнери

SoftUni Creative е мястото, което с годините се утвърди с успешната си и внимателно разработена програма по дизайн, криейтив и визуализация, която цели да подготви следващото поколение топ дизайнери.

Вече над 3 години SoftUni Creative предоставя възможността на своите курсисти да придобият качествено практическо образование, като с всеки следващ сезон на цялостната програма биват нанасяни новости и подобрения, съобразно нуждите на индустрията и студентите. Какви са актуалните промени в новия сезон на цялостната програма по дизайн, криейтив и визуализация вижте в следващите редове:

Три професионални направления

Този път СофтУни подготви три професионални направления, които представляват и най-желаните професии от света на дизайна днес – Graphic Design, Web Design, Motion Design. Те са разработени в специализирани модули, които ще ви помогнат да изградите всички необходими умения, с които да стартирате успешно работа в избраното от вас направление.

Обучителната пътека се състои от три последователни ключови нива:

-     Design Basics: Това е началното ниво, с което стартира програмата. Курсът е безплатен и цели да запознае курсистите с основните концепции от света на криейтива и да ги подготви за всичко, което предстои нататък по време на обучението. След успешно преминаване на изпита в края на курса, участниците могат да продължат нататък с Fundamentals Program.

-     Fundamentals program: Включва в себе си най-ключовите обучения по дизайн, с които курсистите натрупват фундаментални знания в областта, ключови практически умения и най-важните техники, идващи директно от богатия опит на лекторите.

-     Professional Program: Всички, които желаят да доразвият уменията си и да се специализират в конкретно дизайн направление, ще имат възможността да направят това с професионалната програма на SoftUni Creative. Тя включва в себе си трите споменати по-горе професии – Graphic Design, Web Design, Motion Design. Курсистите ще имат възможността да усвоят експертни знания и да стартират успешно кариера в избраната от тях област, благодарение на специално селектираните курсове за напреднали. Работата върху реални проекти, използвайки най-иновативните похвати остава ключов подход и тук, за да усвояват максимално най-ефективно всички нови знания.

Професионална диплома и сертификати

Всички успешно завършили и събрали необходимия брой кредити студенти получават официална професионална диплома, както и сертификат към всеки отделен успешно преминат курс, разпознавани и признати от всички компании в индустрията. Дипломиралите се курсисти ще притежават всички необходими знания и умения, за да стартират работа в сферата веднага. Тази цел могат да изпълнят сами или да се възползват от помощ от Кариерния център на СофтУни, където ще получат насоки за кандидатстването и подготовката за интервю, както и директни препоръки в някои от водещите български и международни компании.

Звезден лекторски състав

Лекторският състав на SoftUni Creative се състои от едни от най-изявените лидери и водещи имена от индустрията. Криейтив директори и лектори на международни конференции ще ви научат как да създавате спиращи дъха крайни продукти, като успоредно с това ще работите и по изграждането на собствено портфолио. Ето и имената в преподавателския състав - Петя Савова, Светлана Цонева, Стефан Иванов, Васил Даскалов, Добриян Добрев, Антон Аладжов. Те ще предадат най-ценното от натрупания през годините ценен опит и ще разкрият пред вас ключови техники и тактики, които да ви превърнат в истински професионалисти!

Не пропускайте още днес да се впуснете в своето дизайн приключение с цялостната професионална програма на SoftUni Creative, за да започнете да пишете своята успешна дизайн история още днес!

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
Ще има ли адекватни мерки за подкрепа на образованието при дистанционно обучение?