Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Образование

ВУЗФ обявява начало на новия ежегоден национален конкурс „Млад застраховател”

Участниците в него ще се състезават за стипендия за обучение в магистърска програма „Застрахователен бизнес и риск мениджмънт”

ВУЗФ обявява начало на новия ежегоден национален конкурс „Млад застраховател”

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) поставя начало на първия по рода си ежегоден национален конкурс „Млад застраховател”. Участниците в него ще се състезават за стипендия за обучение в магистърска програма „Застрахователен бизнес и риск мениджмънт” във ВУЗФ, а стартът на първия му етап предстои да бъде обявен съвсем скоро, издават от ВУЗФ.

„Учредяването на конкурса „Млад застраховател“ е продължение на мисията на ВУЗФ да бъде ефективен мост между образованието и бизнеса. Мисия, която висшето училище изпълнява дългосрочно както чрез образователните си програми, стажове и събития, така и чрез друг свой конкурс, който тази година отбелязва 10-годишен юбилей и се е доказал като най-добрият образователен състезателен формат – „Млад одитор“. Тази година по повод юбилея на „Млад одитор“ във ВУЗФ решихме да продължим и да надградим тази успешна практика, като сложим началото на нов конкурс, но в областта на застраховането – „Млад застраховател“, обясни ректорът на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.

Целта на конкурса е да насочи вниманието към значението на застрахователния бизнес и възможностите, които предлага като избор на професионална реализация за младите хора в България, както и да подчертае неговата роля в икономиката и обществото като цяло.

Надпреварата за стипендия и стажове в конкурса „Млад застраховател“ ще протече в 2 етапа – регистрация и писане на есе на тема в областта на застраховането, като участниците ще имат възможност да избират от няколко теми, зададени от организатора. Право да участват в конкурса имат всички студенти от всички висши училища и колежи в България, независимо от степента и формата им на обучение, както и млади специалисти, работещи в застрахователни компании и застрахователни брокери.

Очаквайте повече подробности за регламента, партньорите и наградите в конкурса на сайта https://vuzf.bg/.

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Образование

Последни новини

Коментари ()


Още от Образование
ВУЗФ организира уебинар със световноизвестния британски политолог проф. Колин Крауч