Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Награждават победителите в националния конкурс „Млад Одитор“ за седма година

Най-добрите кандидати ще получат парични награди, стипендии за последващо образование и стажове в специализирани компании

Награждават победителите в националния конкурс „Млад Одитор“ за седма година

Снимка: ВУЗФ

За седма поредна година ще бъдат отличени победителите в националния конкурс „Млад Одитор“, който дава възможност на студенти от цялата страна да се развиват в сферата на счетоводството и одита. Конкурсът се организира от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Одиторски дружества „Ейч Ел Би България“ ООД и „Захаринова и Партньори“ ООД, а най-добрите кандидати ще получат парични награди, стипендии за последващо образование, стажове в специализирани компании, както и още други отличия.

Победителите ще бъдат наградени на специална церемония в „София Хотел Балкан“ на 20 юни (сряда) от 17.30 часа. На нея ще присъстват както организаторите на конкурса  в лицето на доц. д-р Григорий Вазов – основател и ректор на ВУЗФ, Васка Гелина– управител на „Еич Ел Би България“ ООД, и Димитрина Захаринова – управител на „Захаринова и Партньори“ ООД, така и Менда Стоянова - председател на комисията по бюджет и финанси в Народното събрание, Цветан Цветков, председател на Сметната палата, Карина Караиванова – председател на КФН, Галя Димитрова – изпълнителен директор на НАП, Огнян Симеонов - председател на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори, подуправителят на НОИ Весела Караиванова и още десетки представители на публичния финансов сектор, търговски, одиторски и застрахователни дружества у нас.

На церемонията ще бъде обявено и присъединяването на Одиторско дружество "Захаринова и партньори" към мрежата на Nexia International - водеща глобална мрежа от независими счетоводни и консултантски фирми, която е в топ 10 на глобалните одиторски компании вповече от 115 държави. Мрежата има 667 офиса повече от 30000 служители и над 245 партньора в целия свят.

За седем години „Млад одитор“ се доказа като един от най-успешните състезателни формати, който събира на едно място студенти от различни университети в България, с желание за развитие в сферата на счетоводството и одита. През 2017 година в него се включиха студенти от над 11 университета в страната, сред които възпитаници на големите икономически висши училища и ВУЗФ. До втори етап бяха допуснати 70 участниции, успешно преминали писмен тест, а до последния кръг достигнаха всички с над 60% верни отговори на теста. Победителите бяха наградени на специална церемония, на която присъстваха представители на Народното събрание, НОИ, Сметната палата, КФН, Министерството на труда и социалната политика и други.

Всичко за конкурса може да откриете на уебсайта http://mladoditor.vuzf.bg/

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Стратегии

Последни новини

Коментари ()


Още от Стратегии
Отхвърленият от баща си основател на dm