IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тук-Там стартира онлайн мрежа за българи по целия свят

Платформата tuk-tam.bg предоставя възможности в четири основни направления: живот, работа, образование и общност

11:20 | 25.06.20 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: unsplash</p>

Снимка: unsplash

Сдружение “Тук-Там” обяви новата си онлайн платформа и визуална идентичност. Платформата обединява всички дейности и проекти на организацията и създава възможности на всички членове на общността да се свързват директно помежду си, да инвестират средства и време в каузи, в които вярват и така да влияят положително на България, където и да се намират. 

Тук-Там се стреми да изгради най-голямата мрежа на българи по света, която позволява на потребителите и членовете да са свързани едни с други и с България от всяка част на света. Тук-Там предоставя ясно и интуитивно структурирана информация, подкрепа за вземане на решения по отношение на професионално развитие, заминаване в чужбина и връщане от чужбина, както и принадлежност към общност със споделени ценности и каузи и възможности за принос.

“Ние все повече възприемаме България не само като тези 111,000 кв.км, а като българите и общностите ни навсякъде по света. Технологиите ни позволяват да мислим за глобална свързаност и една общност, а Тук-Там подпомага този процес. Така можеш да останеш свързан с България, да участваш и да допринасяш, дори да си далеч,” сподели Христо Бояджиев, Основател на Тук-Там. “Голямата цел пред Тук-Там е да събере българите тук и по света в една мрежа и да им помогне като една голяма общност да фокусират енергията си в ясна посока,” добави той.

Платформата tuk-tam.bg предоставя възможности в четирите основни направления, върху които Тук-Там се фокусира: живот, работа, образование и общност. Онлайн потребителите и членовете ще намерят актуална и полезна информация за живота и кариерните възможности в България, обяви за работа и профили на водещи компании. Ще имат достъп и до събития, новини, интервюта, вдъхновяващи истории и авторски статии. Налична е и информация за стипендии, а в бъдеще ще предлага и данни за университети и специалности, съвети от други членове на общността, както и курсове. Най-вече платформата на Тук-Там дава възможност за нови професионални и приятелски контакти и свързаност с други българи по целия свят.

 Визуалната идентичност на организацията също се променя, отразявайки еволюцията в развитието й. Разработена от творческо студио normal, тя обединява разнообразните направления и комуникационни активности на организацията под една обща концепция, с консистентна и разпознаваема визия и тон. Визуалният език надгражда постигнатото от Тук-Там до момента, а в основата на идеята заляга връзката между Тук и Там, представлявана от членовете на общността. 

От основаването си през 2008 г. Тук-Там, заедно с общността си, са инвестирали над 160 хил. лв. в стипендии, помогнали са на над 14,000 човека да се ориентират за кариерното си развитие и са достигнали с полезна информация до над 100,000 човека. Тук-Там планират развиването на допълнителни функционалности на платформата, които ще обогатят преживяването на потребителите онлайн и ще носят допълнителни ползи за членовете на общността.    

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 1
RadkoG
преди 3 години
Това пародия на тик-ток ли е?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още