IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тръмп даде името си за гурме чайове

Строителният магнат пусна четири вида висококачествени чайове, които носят имената на любими негови места

17:23 | 18.08.10 г. 1
Trump Tea. Снимка: Luxist
Trump Tea. Снимка: Luxist

Всеки път, когато изглежда, че Доналд Тръмп се е изчерпал откъм идеи за нови продукти, които да носят името му, магнатът изненадва с поредното си хрумване.

Този път Trump Organization – компанията на американския строителен магнат, заедно с Talbott Teas – водещо име сред производителите и търговците на първокачествени чайове, обявиха пускането на Trump Tea – премиум линия, вдъхновена от лукса и изтънчеността, синоними на марката Trump.

Тази колекция от гурме чайове от цели листа включва четири разновидности от вкусове, съобщава Earth Times.

„Развълнувани сме от възможността да си партнираме с Talbott Teas за създаването на тази колекция от чай, която позволява на любителите на напитката да се потопят в света на разкоша по един достъпен начин. Нашата мисия е да създадем уникална смес, която да направи чая за пиене едновременно релаксиращ и изтънчен“, казва Кати Хофман, изпълнителен вицепрезидент на поделението, което се занимава със запазените марки и лицензиите на компанията на Тръмп.

Четирите бленда носят името на магната и предлагат вкусни и изтънчени аромати, като същевременно гарантират първокласното качество на чая, с което Talbott Teas са познати.

Линията чайове се състои от четири разновидности, всяка от които носи името на любимо на Тръмп място. Така например чаят Park Avenue е вдъхновен от източната част на Ню Йорк. В микса са включени вкусове на портокал и малина, заедно с листа от бял чай, които правят напитката естествено сладка, богата на антиоксиданти.

Union Square представя микс от цели листа на черен чай асам с ванилови зрънца за по-лек вкус и дъх на какао за богатство на аромата.

Съдържанието в кутийките с надпис Mar-A-Lago (имение в Палмбийч, Флорида, което принадлежи на Тръмп и се разпростира на 10 219 кв. м, а във вътрешността си разполага със 126 стаи) е направено да отпуска и възвръща силите. В основата на целите листа от зелен чай са антиоксидантите и богатият плодов вкус.

Опаковките Westchester (окръг в щата Ню Йорк) съдържат богат на изсушени къпини и антиоксиданти чай, чийто аромат е подсилен с билки и плодове. Добавките от хибискус придават дълбочина и характерен аромат на този вид от линията Trump Tea.

Чайовете с името на Доналд Тръмп ще са в търговската мрежа от есента на 2010 г. на цена от 12,95 долара за кутийка.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:24 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 1
Antonov86
преди 13 години
ПаЛмбийч... ТръмП...Иначе браво на Тръмп за поредната добра идея. Знае как се печелят пари човека :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още