IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФНИ България АДСИЦ вече е отдало под наем 97,3% от Камбаните Бизнес Център

Дружеството е сключило договор за отдаване на 164 кв.м площи с Онда Кофи Брейк ЕАД

16:57 | 29.12.10 г.
Автор - снимка
Създател
ФНИ България АДСИЦ вече е отдало под наем 97,3% от Камбаните Бизнес Център

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ е сключило договор за отдаване под наем на 163,5 кв.м площи в Камбаните Бизнес Център с Онда Кофи Брейк ЕАД.

С новоотдадените площи запълняемостта на сградата се увеличава на 97,3%, съобщиха от дружеството чрез Бюлетин Investor.bg.

По-рано през декември АДСИЦ-ът сключи договор за наем на 1 151 кв.м офис площи в Камбаните Бизнес Център с основния наемател на сградата Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Център.
 

През изминалата година по-голямата част от тези площи са били използвани от други наематели, с които е постигната договореност заеманите офиси да бъдат освободени най-късно в началото на следващата година.

След смяната на наемателите заетостта на сградата ще достигне 96,2%, обявиха тогава от компанията.

Към края на юни отдадените под наем площи в сградата бяха в размер на 65%, в края на август достигнаха около 80%, а през септември вече 95% от площите бяха отдадени.

Камбаните Бизнес Център представлява офис сграда с РЗП от 16 335 кв.м и открит паркинг с общо около 240 места. Сградата се намира на Околовръстния път на София срещу Бизнес Парк София.

Акциите на ФНИ България се повишиха с 3,7% в днешната търговия на БФБ до цена от 0,53 лв. за брой, което представлява ръст от 43% за последната година. Пазарната капитализация на компанията е в размер на 32 млн. лв.

 

Свързани компании:

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(BREF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:44 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още