IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Netropolitan - Facebook за богати

Членството в новата социална мрежа струва 9000 долара

17:44 | 18.09.14 г.
<p>
	<em>Снимка: www.netropolitan.info</em></p>

Снимка: www.netropolitan.info

В необятното интернет пространство вече има социална мрежа, създадена само за хора, които „имат повече пари, отколкото време“. За да стане неин потребител, човек трябва да е достатъчно богат, че да си позволи да плати членството, което струва 9000 долара, пише Consumerist.

Сайтът създава впечатлението, че парите могат да купят щастие в социалните мрежи, ето защо Netropolitan си позволява да се нарече „Онлайн частен клуб за хората с повече пари, отколкото време“.

В тези 9000 долара влизат таксата и членският внос, но желаещите да останат в това виртуално общество трябва да плащат по 3000 долара всяка година, за да си гарантират място в него.

“Това е 100% истинско и вярвам, че има подобна нужда и публика за тази услуга“, твърди Джеймс Тоучи-Питърс, основател на Netropolitan. Той твърди, че преди да създаде социалната мрежа, се чувствал самотен сред всички бебешки снимки в другите сайтове и скуката от нормалния живот.

"Открих нужда от среда, в която може да се говори за по-фини неща в живота, среда, в която хората могат да споделят общи интереси и опит“, допълва създателят на Netropolitan.

Въпросът е защо членството струва толкова много? Идеята е сумата да гарантира, че „членството е нещо изключително, но също така и лично“.

Според Тоучи-Питърс Netropolitan е един онлайн частен клуб, който се фокусира върху това да свързва членовете си по целия свят.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:27 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още