IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сирма Груп Холдинг и ЕЛАНА организират онлайн среща с индивидуални инвеститори

Всички, които имат въпроси във връзка с първичното публично предлагане или за компанията, могат да се включат онлайн на 12 октомври от 17 часа

16:33 | 07.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Сирма Груп Холдинг и ЕЛАНА организират онлайн среща с индивидуални инвеститори

Софтуерният разработчик Сирма Груп Холдинг и инвестиционният посредник, който движи процеса по публичното предлагане на негови акции - ЕЛАНА Трейдинг АД, организират онлайн среща с индивидуални инвеститори.

Всички инвеститори, които имат въпроси във връзка с листването на Сирма, и биха желали да разберат лично от мениджмънта на компанията повече за историята й, нейните продукти и пазари, както и стратегията за развитие, могат да се включат онлайн на 12 октомври 2015 г., понеделник, от 17 часа.

Онлайн срещата ще се проведе чрез програмата Cisco WebEx, като желаещите да участват могат да се включат както от компютрите си, така и от мобилни устройства, поясняват от ЕЛАНА.

Необходима е обаче предварителна регистрация, вследствие на която участниците ще получат линк към сайта на събитието. Регистрацията е активна от днес до 12 октомври включително на сайта на Сирма Груп Холдинг.

В онлайн срещата ще участват Цветан Алексиев, изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг и на Сирма Солюшънс, Георги Маринов, председател на Съвета на директорите на холдинга и изпълнителен директор на EngView Systems, Атанас Киряков, член на СД на холдинга и изпълнителен директор на Ontotext и Явор Джонев, изпълнителен директор на Sirma ITT.

Срещата ще бъде модерирана от Мирослав Стоянов, който е директор „Инвестиционно банкиране“ в ЕЛАНА Трейдинг.

Подаването на поръчки за записването на акции на Сирма Груп Холдинг стартира на 16 септември и приключва на 15 октомври, четвъртък, а на 16 октомври ще бъде обявена окончателната емисионна стойност на акциите, по която те ще бъдат записани според подадените поръчки.

Десетина дни преди края на записването Мирослав Стоянов коментира проявения интерес от страна на инвеститори.

„Преобладаващ интерес към IPO-то до този момент има от институционални инвеститори от България и чужбина, като това са чуждестранни инвестиционни фондове и профилирани в технологични инвестиции фондове от САЩ, Великобритания и Югоизточна Европа. Но от друга страна, виждаме изненадващо висок интерес от местните индивидуални инвеститори, включително българи от чужбина, какъвто не сме очаквали“, заявява Стоянов.

Свързани компании:

Сирма Груп Холдинг АД(SGH)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:01 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още