IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

HTC представя новия си флагман на 12 април

По същото време започват доставките и на Vive

09:20 | 23.03.16 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Април ще бъде изключително натоварен месец за HTC, пише Engadget.

Освен, че ще започне доставката на устройството за виртуална реалност Vive до крайните потребители, компанията ще пусне и следващия си ключов смартфон. Това ще бъде моделът M10 или само 10, а това ще се случи на 12 април.

В имейл HTC посочва, че предвижда и онлайн събитие, подобно на това, което видяхме за смартфона One A9.

В случая M10 следва вече добре познатите модели HTC One М9 и M8, както и оригиналния HTC One.

Новината дойде с месец закъснение, ако се има предвид досегашната традиция на компанията да представя флагманите си на Mobile World Congress, който се състоя в края на февруари, допълва Cnet.

Според експертите това отлагане е още един индикатор да се справи с проблемите си през последните години – слаби продажби и свиване на пазарния дял.

И въпреки това представителите на индустрията вече нямат търпение да видят новото устройство на HTC. Ръководителите на компанията обещаха, че то ще бъде с изключително добра камера. M10 ще влезе в пряка конкуренция с ключови устройства на пазара като Samsung Galaxy S7 и по-евтиния и по-малък iPhone SE, който беше представен в понеделник вечерта.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:53 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още