IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Граждани протестират днес заради цените на горивата

Протестиращите настояват за пълна прозрачност при ценовото определяне и за осигуряване на конкуренция при доставките на горива

11:51 | 28.04.11 г. 1
Автор - снимка
Създател
Граждани протестират днес заради цените на горивата

Задръствания и затруднено придвижване по основните пътни артерии в столицата и някои големи градове се очакват заради провеждания днес протест срещу високите цени на горивата, който е четвърти по ред. Той е организиран от сдружението с нестопанска цел „Сила“, съобщи БНР.

От организацията настояват за пълна прозрачност при ценовото определяне и за осигуряване на конкуренция при доставките на горива.

Този път недоволните ще протестират в делничен ден, като шествието ще се движи с ниска скорост по централните софийски улици. В столицата четирите лъча с протестиращи ще се насочат към храм-паметника "Александър Невски". Очаква се в протеста да се включат малките автомобилни превозвачи.

Представителите на големите превозвачи, обединени в Съюза на обединенията в автомобилния транспорт, заявиха, че няма да се включат, тъй като правителството изпълнява исканията им за прилагане на мерки за поевтиняване на продуктите.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:10 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 1
karabache
преди 13 години
А бе тия ***,как не ги е срам бе.Гласувах за тях ,за ГЕРБ ,но повече не.Следващият-Волен.*** ти гадовете.Цял свят насърчава ползването на екологично чисти горива,те видяха че минахме яко на метан и хоооооп ,нямат търпение да ни удушат,акциз ще му слагат мръсните гадове неоядени.Не гласувайте за тях .БКП=БСП + СДС + НДСВ + ГЕРБ + всички останали ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още