IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мая Манолова: Станишев не знаеше за сигнала ми за бюлетините

Номерът щеше да мине, защото никой не обръща внимание на печатите на бюлетините, убедена е представителката на БСП

08:49 | 17.05.13 г. 9
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Мая Манолова: Станишев не знаеше за сигнала ми за бюлетините

Сергей Станишев не знаеше за сигнала ми за откритите в складови помещения на "Мултипринт" 350 хил. бюлетини, съобщи в ефира на bTV представителят на БСП Мая Манолова. Причината е самото искане на лидера на БСП "да не го занимават с подробности", а директно да се подават сигнали за нарушения. 

Тя коментира още, че не е било възможно да се проследят бюлетините, защото са били сигурни, че те нямало да бъдат пренасяни с палетите. По този начин отпадал вариантът за поставяне на GPS-устройство върху палетите.

На тезата, че е било възможно  проследяване на транспортните средства, които са били предвидени за пренос на бюлетините, Манолова заяви, че не тя е авторът на сигнала за подготвените транспортни средства. 

Според Манолова "номерът е щял да мине", защото никой не обръща внимание на печатите върху бюлетините и накърняването на печатите на секционните комисии. Според нея няма съмнение кой е автор на идеята за манипулация, защото бюлетините са били отпечатани от общински съветник от ГЕРБ. "Може ли той да бъде свързан с друга партия?", попита още Манолова. 

Тя е получила още сигнали за нарушения на изборния процес, но отказа да коментира какви точно са те. 

На въпрос дали има водени разговори и дали не ѝ е предложен постът министър на правосъдието, Манолова коментира, че всички преговори ще бъдат публични и ще станат пред очите на хората. 

В нощта на изборите Манолова призна, че тя е съобщила в прокуратурата за готвената манипулация на изборния процес с използване на допълнително отпечатани бюлетини. Този сигнал е бил подаден в петък (10-и май). 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:20 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

8
rate up comment 11 rate down comment 1
data
преди 11 години
А не се притеснявай - скоро ще има избори : дали заради касирането или заради уличното недоволство което бързо ще помете кабинет съставен от противоположности :) А ако оцелее кабинета - съдбата на НДСВ трябва да е добре видна за г-н Сидеров
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7
rate up comment 5 rate down comment 2
iivanoff
преди 11 години
и какво ще стане с новите избори - ти не разбра ли, че тази печатница е ползвана от всички партии през годините - шумната е с цел да се спре даден вътрешен играч, който е нарушил вътрешните правила. всичко останало е пак същото!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 15 rate down comment 3
sdk
преди 11 години
резултата е че изборите бяха опорочени и трябва да бъдат касирани. сага можем да си говорим каквото си искаме но този скандал промени вота. много хора не излязоха да гласуват или промениха решението си. аз съм един от тях и се чувствам измамен искам нови избори.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 11 rate down comment 2
iivanoff
преди 11 години
До 4Правят им знак от горе да поспрат, чрез други отдолу! Всеки отдолу е готов да проведе сигнала от "шефа" за друг "колега"! Поддържат ги в една плоскост - не им дават да надскачат зададен праг! - Защо не притиснат "другарката" - ако не издаде сорса да я подведат... ако има прокуратура, то да проследят "канала"!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 30 rate down comment 5
i_ivanov80
преди 11 години
Само бих искал да допълня, че цяла събота и неделя ТВ7 през цялото време "информираше" гражданите на България, че Цветанов и ГЕРБ стоят зад 350.000 намерени бюлетини, че собственикът на печатницата бил вече арестуван и че част от бюлетините били зачеркнати вече в полза на ГЕРБ. Как тогава питам аз Цацаров ГЕРБ сами да са се припознали? Как да не се объркат българските граждани при така представената информация?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 40 rate down comment 6
i_ivanov80
преди 11 години
На тази проскубана кокошка ми писна да и слушам наглите лъжи! Това, което стана в събота, беше конспирация в гигантски размери. Тотално беше объркано общественото мнение след така представените от ТВ7 данни (аз със сигурност се обърках). И сега грозната кифла се опитва да ни каже, че само си е изпълнила дълга. Прокуратурата се опитва да ни каже, че ГЕРБ сами са си виновни затова, че са се припознали като политическата партия организирала всичко това. На другаря прокурор Цацаров искам да му кажа, че като гражданин на Република България му искам оставката за не справяне със задълженията, публикуване на страницата на прокуратурата на двузначни съобщения и след това на тоталното бягане от отговорност. Не може така...На БСП и ДПС им казвам, че аз лично и споеред мен по-голямата част от населението на България е против управление от двете партии и ако смятат да направят такова, ще срещнат сериозен отпор, който този път може много да им струва!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 36 rate down comment 5
bgMan
преди 11 години
Да бе не е знаел но го е планирал и поръчал преди това.БСП ни мислят за ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 33 rate down comment 1
ivan4o555
преди 11 години
Ха-ха, добре но ти да не си помислиш ММ, че не ти вярваме!Амиии, далеч сме от тая мисъл, всичко което кажете е вярно!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още