IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кабинетът ще даде 15 хил. лв. за универсално лого на оперативните програми

Правителството ще обяви конкурс за създаването на лого, с което ще се обозначават оперативнит програми през новия програмен период 2014-2020 г.

14:55 | 03.07.13 г.
Кабинетът ще даде 15 хил. лв. за универсално лого на оперативните програми

Кабинетът планира да инвестира 15 хил. лева в конкурс за лого, което ще бъде предназначено за всички оперативни програми на новия програмен период на Европейския съюз 2014-2020 г. За това съобщи днес вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова пред журналисти в Министерския съвет, пише БТА.

По този начин всички програми, свързани с финансирането за България, ще бъдат обозначени по еднакъв начин.

По думите на Златанова конкурсът за създаване на логото ще бъде отворен за всички. "Очакваме нестандартни и креативни идеи", уточни Златанова.

Конкурсът ще бъде с три награди - от пет, три и хиляда лева съответно за първо, второ и трето място, както и пътуване до Брюксел за победителя.

"Надяваме се разходите по конкурса да са в рамките на около 15 хиляди лева", допълни вицепремиерът.

Златанова бе категорична, че парите от европейските фондове трябва се харчат по максимално прозрачен начин. Тя увери, че и правителството ще обявява всички изпълнители по различните проекти чрез мерките за информация и публичност в оперативните програми.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:49 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още