IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ограничения по някои пътища в страната

Затворен за движение продължава да бъде само проходът Троян – Кърнаре

10:11 | 17.01.16 г.
Ограничения по някои пътища в страната

Oграничено е движението на тежкотоварни МПС над 10 тона на АМ "Хемус“.

За почистване на снега от пътното платно Агенция "Пътна инфраструктура“ ограничи движението на товарни превозни средства над 12 тона по АМ "Тракия“ от 55-ти до 106-ти километър, съобщава БНР.

Движението за всички товарни МПС над 10 тона бе ограничено тази нощ в цялата област Плевен, както и за тези над 12 тона на територията на Разград, заради почистване на снега. 

Снежната покривка в област Ловеч е между 25 и 35 см. Всички пътища са проходими при зимни условия, но по третокласната и четвъртокласната пътни мрежи движението е затруднено.

Затворен за движение продължава да бъде само проходът Троян - Кърнаре. 84 машини на Областното пътно управление продължават да почистват и обработват републиканската пътна мрежа.

Ограничение важи за всички автомобили по пътищата Котел - Кипилово, Русе-Полски Тръмбеш, Мъглиж-Гурково.

Движението на автомобили с ремаркета и полуремаркета е ограничено по третокласните пътища в района на Девин, поради обилен снеговалеж.

Заради паднал стълб при село Ягода шофьорите трябва да използват обходния маршрут през село Ръжена за Бузовград и Kазанлък.

При усложнените атмосферни условия може да се предприеме цялостно спиране на движението по третокласната пътна мрежа, каквото е в сила в областите Враца и Монтана.

Актуално към 10.00 ч.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:25 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още