IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продължават смените на шефове в ДФЗ

Управителният съвет назначи нови заместник-директори

17:57 | 10.03.17 г.
<p>
	<em>Снимка: ДФЗ</em></p>

Снимка: ДФЗ

Иванка Багдатова-Мизова и Гея Георгиева са новите заместник-директори на Държавен фонд „Земеделие“. Решението е взето днес на редовно заседание на Управителния съвет на Фонда. От поста зам.-директор е освободена Лозана Василева с ресори "Селскостопански пазарни механизми", "Технически инспекторат" и "Държавни помощи", информират от Фонда.

Иванка Багдатова-Мизова работи от 2003 г. във Фонда на различни позиции. Била е и зам.-изпълнителен директор. Тя поема ресорите на Лозана Василева.

Гея Георгиева се е занимавала с управлението на европроекти. Завършила е УНСС и е защитила магистратура по бизнес администрация в Загреб. Тя ще отговаря за ресорите „Директни плащания на площ” и „Информационни технологии”.

Доскоро за тези ресори отговаряше  Живко Живков, който стана  изпълнителен директор на Фонда, след като служебният агроминистър поиска оставката на Румен Порожанов.

***

Можете да се включите в организирания от Клуб Инвестор дебат Предизвикателствата пред земеделците през 2017 г. на 14 март 2017 г. от 13 ч. в бизнес център Capital Fort в София (бул. "Цариградско шосе" 90).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:28 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още