IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кредисимо АД - “Най-иновативна компания ” в годишните награди на B2B Медия

Компанията стана големият победител на вечерта, като получи и голямата награда „Иновация на годината“,както и още 4 награди в 3 различни категории

08:25 | 01.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Наградите на компанията. <em>Снимка: Кредисимо</em></p>

Наградите на компанията. Снимка: Кредисимо

В присъствието на официални лица, медии, представители на бизнеса и местната власт Кредисимо АД получи общо 5 награди в конкурса, отличаващ в 17 различни категории, най-иновативните бизнес решения и социално отговорни практики в България на B2B Медия.

Водещата в онлайн кредитирането в България компания спечели наградите в оспорвано съревнование със силна конкуренция в лицето на водещи български фирми и представителите в България на някой от най-големите световни лидери.

Кредисимо бе отличена с голямата награда „Иновация на годината“ и спечели приза за „Най-иновативна компания“. Компанията взе също първа и трета награда в категория „Технологична иновация на годината“, както и 2-ро място в категория „Бизнес проект на годината“. 

Една от най-значимите награди за внедряване на високо технологични решения  – „Технологична иновация на годината“ бе присъдена на Кредисимо за продукта „плати после“ (platiposle.bg), който дава възможност за отложено плащане при покупка на стоки и услуги и може да бъде интегриран в онлайн и физически магазини.

„Получената от Кредисимо АД награда за „Иновация на годината“, както и останалите отличия, са признание за целия ни екип, за нашето постоянство във внедряването на високотехнологични решения в услуга на нашите потребители“, заяви Сокол Янков, изпълнителен директор на дружеството. 



„Ние се стремим да изграждаме устойчиви отношения с клиентите си като им предоставяме обслужване, което да изпреварва техните очаквания и да отговаря на най-новите световни тенденции в онлайн кредитирането. В полза на потребителите и защитата на техните права е и дейността ни в рамките на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК), на която Кредисимо е член-основател“, добави Янков.

Кредисимо е иновативна онлайн компания с дейност от 2007 г. Днес е известна предимно с дейността си в сектора на потребителското кредитиране. Тя предложи първа онлайн кредити на българския пазар, както и първи в България предложи одобрение на заеми до минути, както и на заеми с 0% лихва.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още