IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ключът към правилното управление на финансите

Организаторите на световноизвестния формат EBCG събраха над 200 представители на финансовия сектор от Централна и Източна Европа

09:10 | 06.06.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Credissimo&nbsp;</em></p>

Снимка: Credissimo 

Ключът към правилното управление на финансите на всеки бизнес – това бе един от ключовите акценти на конференцията CFO Executive Summit, представен пред участниците от финансовия директор на Credissimo Ивелин Камбуров. В речта си той очерта фазите от живота на всяка компания и стратегията за развитие на успешен бизнес модел във всяка една от тях. Според него има 6 етапа - от “стартиращия” момент, през “израстването” и “съзряването” на компанията, до нейното стабилизиране. 

Организаторите на световноизвестния формат EBCG събраха над 200 представители на финансовия сектор от Централна и Източна Европа в края на април. Конференцията се проведе в рамките на два пълни дни, в които лидери от финансовия сектор от над 28 държави имаха възможността да обменят професионален опит, натрупан в едни от най-успешните и иновативни компании в Европа. На събитието бяха представени уникални бизнес истории, изследвания и практически наблюдения на 25 официални говорители пред повече от 150 участници.

Интерактивност, разнообразие и комуникация

Програмата на конференцията включи 30-минутни презентации на най-добрите финансови директори от Великобритания, Норвегия, Швейцария и др. Презентацията на Камбуров бе на тема „Управление на финанси в различните периоди от жизнения цикъл на бизнеса“, като той запозна аудиторията със своите практически наблюдения върху финансовия растеж на Credissimo. Българският финансов директор влезе в ролята и на модератор на един от организираните на различни теми разговори на кръгла маса с профил „Финанси и кредитиране“, където над 12 човека обсъдиха тенденции и възможни решения на базата на личен опит и специфично държавно състояние.

Събитието беше допълнено от стратегически уъркшопи в 3 сесии, където голямо впечатление направиха темата „Отвъд бюджетирането“ с 12 принципа и тяхното интегриране, както и практическа демонстрация на техники, използвани от професионални гмуркачи, които да прилагаме в стресови ситуации на работното място.

В подкрепа на младите бизнеси

По време на конференцията финалисти - представители на стартиращи компании, подбрани на конкурс сред млади бизнеси с дейности в Чехия - имаха възможността на убедят потенциални инвеститори в иновативните си идеи. Всички присъстващи се запознаха и оцениха своите фаворити.

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:26 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 1
Иван Митев
преди 6 години
Прилаганата (за националното стопанство) вредна парична политика е водещия причинител за сегашните злокобни проблеми. Ако не бяха с тази грешка, държавите нямаше да имат сегашните дългове.За просперираща държава е необходима полезна парична политика.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още