IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актив Пропъртис смени статута на още 21 дка до летище Пловдив

Дружеството вече е сменило статута на общо 96,8 декара

16:27 | 25.01.11 г. 2
Актив Пропъртис смени статута на още 21 дка до летище Пловдив

Актив Пропъртис АДСИЦ е сменило статута на нови 21 дка до летище Пловдив, съобщи дружеството чрез Бюлетин Investor.bg. Така дружеството е постигнало смяна на статута на общо 96,757 декара в района на летището.

Върху площите ще могат да се изграждат складове за промишлени стоки.

С промяната на предназначението сме спестили на инвеститорите 1-1,5 г. подготвителна работа. Не планираме да строим складове, а да продадем парцелите, сподели изпълнителният директор на Актив Пропъртис АДСИЦ Дилян Панев за Investor.bg.

По думите му почти всички парцели на АДСИЦ-а до летище Пловдив са със сменено предназначение.

За последните 12 месеца акциите на Актив Пропъртис АДСИЦ поевтиняват с 39,9% до 0,36 лв. за акция и 7,1 млн. лв. пазарна капитализация.

Основните активи на дружеството са магазин в Бизнес център Актив на бул. "Цариградско шосе" в София, административна сграда в Пловдив, подземен гараж в търговски комплекс Гранд в Пловдив, земеделски имоти в землището на с. Крумово до летище Пловдив, парцели до гребната база в Пловдив, парцели в местността Алепу до Созопол, парцел в Свиленград.

Актив Пропъртис има и право на строеж върху имот на Софийски университет в съседство с проекта Карфур на Цариградско шосе, както и общежитие в Плевен и парцел в местност Славия (ул. Житница 21) в София.

Свързани компании:

Актив Пропъртис АДСИЦ(AKTV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:23 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 17 rate down comment 0
jamiemirror
преди 13 години
Тоя АДСИЦ с какво се занимава - с промяна на статути ли?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 17 rate down comment 0
Roko2
преди 13 години
браво: 3 млн. кеш, почти никакви пасиви, 1.30 счетоводна - лошото е че са неизвестни и няма никаква ликвидност тука, но и да видим отчета. Ако някой знае как се държи мениджмънта да пише. Не е препоръка за покупко-продажба!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още