IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енемона подписа нов договор с община Борован за сумата от 1,3 млн. лв.

Предмет на договора е преустройство на уличното осветление в едноименното село

18:18 | 16.06.11 г. 3
Автор - снимка
Създател
Енемона подписа нов договор с община Борован за сумата от 1,3 млн. лв.

След като преди месец Енемона АД подписа ЕСКО договор с община Борован за 1,5 млн. лв., дружеството съобщи, че вчера е подписало нов договор с общината на стойност 1,282 млн. лв. без ДДС.

Предмет на договора е преустройство на уличното осветление в село Борован в общината, се казва в съобщението, публикувано чрез Бюлетин Investor.bg.

Проектът е по Програма за развитие на селските райони 2007-2013, а срокът за изпълнението му е 55 календарни дни от датата на откриване на строителната площадка.

Акциите на Енемона останаха без промяна в днешната търговия на БФБ на ниво от 6,15 лв. за брой, което представлява понижение от 13% от началото на годината и спад от 21% за последните 12 месеца. Пазарната капитализация на компанията е в размер на 73,4 млн. лв.

Свързани компании:

Енемона АД - облигации втора емисия - падежирана(E4AB)

Енемона АД - привилегировани акции(E4AP)

Енемона АД - Варанти(ZNOA)

Енемона АД(E4A)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:08 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 3 rate down comment 0
stoicho123
преди 12 години
Ами издадоха варанти и пр. акции.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 0
Dani_Valencia
преди 12 години
Абе, спомням си, че в началото на годината Сапарева баня искаше да подмени уличното осветление. Подмяната на уличното осветление в община Сапарева баня ще протече в два етапа. Първият включва цялостна подмяна на уличните лампи с високоефективни енергоикономични. Така общата мощност ще падне от 86 на 46 киловата. На втория етап ще бъде въведена цифрова управляваща система и мониторинг с безжично предаване на информацията от Централен диспечерски център за дистанционно управление, регулиране и мониторинг на системата за улично осветление. По първоначални изчисления средствата, които ще бъдат вложени са в размер на 280 000 леваСапарева баня е град, Борован е село. Има няма с двойно по-малко народ, предполага се и лампи. Разликата между 280 000 и 1,28 милиона в двата договора е има няма милион.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 0
leviatan
преди 12 години
Интересно е от къде Енемона намират средствата за финансиране на тези ЕСКО договори.... ??
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още