IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс ПЗП Ниш подписа два договора в Сърбия за над 334 хил. евро

Дъщерното дружество на Трейс Груп Холд ще извършва пътни и строително-монтажни работи в Лесковац и на пътя за Чагровац, община Гаджин Хан

18:06 | 14.10.15 г.
Автор - снимка
Създател
Трейс ПЗП Ниш подписа два договора в Сърбия за над 334 хил. евро

Дъщерното дружество на Трейс Груп Холд АД - Трейс ПЗП Ниш АД, подписа два договора за пътни и строително-монтажни работи в Сърбия на обща стойност 334,1 хил. евро, съобщава пътният холдинг чрез БФБ-София.

Първият договор е за „Периодична поддръжка на път I-Б клас No.44 – кръстовище в Лесковац от км 848+737,65 до км 849+296,94, на територията на Република Сърбия“. Стойността му е 256 262,79 евро без ДДС.

Финансирането е от Публично дружество „Пътищата на Сърбия” Белград, а изпълнител е Трейс ПЗП Ниш АД. По силата на подписаното на 2 октомври споразумение ще бъде извършена периодична поддръжка, която включва земни и асфалтови работи, трафик сигнализация, изместване на оптичен кабел. Срокът за изпълнение е 60 календарни дни.

Вторият договор е за „Поддръжка и рехабилитация на пътя за Чагровац, община Гаджин Хан, Република Сърбия“. Стойността му е 77 844,71 евро. Възложител е ПД ДИРЕКЦИЯ за изграждане на община Гаджин Хан, а работите ще се изпълняват от Трейс ПЗП Ниш АД.

Договорът е подписан на 28 септември, а срокът за изпълнение е 47 календарни дни. Ще бъдат извършени дейности по поддръжка, включително - земни и асфалтови работи, както и рехабилитация на участъци от пътя, поясняват от Трейс в съобщението си до борсата.

Оттам припомнят, че през последната година Трейс ПЗП Ниш подписа договори за изпълнение на текущ ремонт и поддръжка на улици в района на общините Ниш, Пирот и Бабушница на обща стойност над 1 млн. евро.

От началото на годината книжата на Трейс Груп Холд АД поевтиняват с 1,19% до 6,16 лв. за брой. Пазарната капитализация на дружеството е 149,072 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:41 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още