fallback

Дъщерно дружество на Трейс подписа договор за строителни дейности в Монтана

Стойността на договора е над 902 хил. лева без ДДС, а срокът за изпълнение е 180 календарни дни

10:22 | 07.10.16 г.

Дъщерното дружество на Трейс груп Холд АД - „Трейс – София” ЕАД подписа договор за изпълнение на обект „Инженеринг – проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително-монтажни работи на многофамилни жилищни сгради в гр. Монтана.

Възложител е Община Монтана. Стойността на договора е  902 116  лева без ДДС, а срокът за изпълнение е 180 календарни дни. 

Финансирането на проекта е в изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Ще бъдат обновени осем многофамилни жилищни сгради в гр. Монтана чрез изпълнение на мерки за енергийна ефективност, които ще осигурят по-добри условия на живот, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда, посочват от дружеството.

В края на август „Трейс София“ ЕАД започна изпълнение на други два договора за саниране в гр. Перник на стойност 756 781 лв. по Националната програма за енергийна ефективност и в гр. Стара Загора на стойност 120 238 лв. по проект „Енергийно обновяване на българските домове“ по ОП „Регионално развитие“ 2007 - 2013 г. Възложители са съответно Община Перник и Община Стара Загора.

Дъщерната фирма има ясно обособена инженерингова дейност, обхващаща всички етапи на строителния процес. Дружеството изгражда водоснабдителни и канализационни системи, пречиствателни станции. Специализирано е и в областта на строителството  на обществени, индустриални, търговски и жилищни сгради.

От началото на годината акциите на Трейс Груп Холдинг АД поевтиняват с 0,38%, а за последните 12 месеца книжата изтриват 16,32% от цената си. Пазарната капитализация е 125, 356 млн. лв. 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:35 | 11.09.22 г.
fallback