IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс подписа договор за саниране на жилищни сгради в Русе за над 2 млн. лв.

Договорът е подписан по Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Русе

17:56 | 16.09.16 г.
Трейс подписа договор за саниране на жилищни сгради в Русе за над 2 млн. лв.

Трейс Груп Холд АД подписа договор за проектиране и изпълнение на строително-монтажни работи за обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Русе, съобщи компанията чрез БФБ – София.

Възложител е Община Русе. Стойността на договора е 2,036 млн. лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 120 календарни дни.

Изпълнител на проекта е Обединение „Згориград“ с водещ партньор „Трейс Груп Холд“ АД и партньор „Инжпроект“ ООД.
Финансирането на проекта е в изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Жилищната сграда ще бъде обновена чрез изпълнение на мерки за енергийна ефективност, които ще осигурят по-добри условия на живот, топлинен комфорт и по-високо качество на жизнената среда.

Дружествата от групата на Трейс реализират проекти по Националната програма за енергийна ефективност на територията на страната през последните три години.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
 Днес (16 септември) с акции на дружеството бяха сключени две сделки, а оборотът възлезе на 1 286 лв. Книжата на дружеството поскъпнаха с 0,9% до 4,977 лв. за брой. От началото на годината акциите на компанията поевтиняват с 12,84%, а спадът в цената им достига 23,19% през последните 12 месеца. Пазарната капитализация е 120,443 млн. лв. 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:08 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още