IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН ще поддържа нова подсекция с промени в санкционния режим на ЕС

В секцията ще има и активни линкове към действащите забранителни списъци

10:13 | 10.04.17 г.
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Нова подсекция на официалния сайт на Комисията за финансов надзор (КФН) ще информира поднадзорните лица за промените в санкционния режим на Европейския съюз (ЕС).

Подсекцията ще бъде достъпна и видима при начално зареждане на интернет страницата на комисията, на която ще бъдат публикувани промени в санкционния режим на ЕС.

Ще бъде публикувана и поддържана актуална информация относно санкционния режим на ЕС и промените в него и задълженията на поднаднадзорните на комисията лица във връзка с контролните действия на КФН, свързани с тях.

В секцията ще има и активни линкове към действащите забранителни списъци.

Поднадзорните лица следва да подават информация към КФН във всички случаи, когато възниква хипотеза за ефективното прилагане на наложените от ЕС ограничения. По този начин те ще бъдат уведомявани максимално бързо за промените в забранителните списъци и съответните актове на ЕС. При възникване на въпроси поднадзорните лица могат да се обръщат към КФН чрез посочените на сайта телефони и e-mail адрес. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:41 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още