IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН е готова да плаща по 76 хил. лв. месечно за наем на нова офис сграда

Изискванията са сградата да се намира в централната градска част и да има разгъната застроена площ не по-малко от 5 000 кв.м.

16:57 | 31.05.17 г. 2
<p>
	<em>Снимка: БТА</em></p>

Снимка: БТА

Комисия за финансов надзор (КФН) набира оферти във връзка с евентуалното сключване на договор за наем на административна сграда, подходяща за нуждите на Комисията с оглед изпълнението на функциите й, съобщи финансовият регулатор след проведеното на 30 май редовно заседание.

В обявата са описани изискванията към въпросната сграда - да се намира в централната градска част, в административния център на София (в района на и в близост до Народното събрание, Министерския съвет, Българската народна банка, Президентството и други държавни учреждения) или на комуникативна транспортна локация; да има разгъната застроена площ не по-малко от 5 000 кв.м., от които работна площ да е не по-малко от 3200 кв.м.

Комисията посочва в обявата желания месечен наем за сградата –около 76 000 лева с ДДС. Срокът на договора за наем трябва да е не по-кратък от 5 години и не по-дълъг от 10 години.

Писмени оферти, съдържащи информация за посочените по-горе изисквания, придружени със снимков материал на външната фасада и вътрешното разположение и интериор се подават в сградата на КФН до 35 дни след публикуване на обявата на официалната интернет страница на Комисията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:19 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 12 rate down comment 1
panther
преди 6 години
Разпродадаха сума ти общински и държавни сгради и терени на безценица и сега КФН ще плаща наем 76К месечно?76К са над 200 средни пенсии - ей така на вятъра, или по-скоро влезли в джоба на някоя видна отрeпка-крадец.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 14 rate down comment 1
karadjata
преди 6 години
поредната ГЕРБ-еска далавера да се чуди човек за какво им е нова сграда и какво и е лошото на сегашната, че се налага смяната???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още