IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Китайските фенове на Майкъл Корс надникват зад кулисите на шоуто му през WeChat

Прочутият дизайнер пуска стрийминг на живо, обединявайки усилията си с две водещи чат приложения

15:40 | 11.09.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Почитателите на модата искат да знаят всичко, а дизайнерът Майкъл Корс дава възможност на китайските си фенове пълен достъп зад кулисите на Mercedes-Benz Fashion Week New York, като обединява усилията си с приложенията за изпращане на съобщения WeChat и Weixin, пише Red Luxury.

Въпреки че Майкъл Корс излъчва със стрийминг своите модни ревюта и показва кадри зад кулисите от няколко години в своя микросайт live.michaelkors.com, това е първият път, в който китайските фенове ще могат да видят всичко.

Дизайнерът дава възможност за пълен онлайн достъп до шоуто чрез нови функции, свързани с WeChat и Weixin.

Това се случва чрез стрийминг на живо на микросайта, в китайските социални медии, а в китайските чат приложения се пуска допълнителна информация с хаштагове #AllAccessKors и #MichaelKors.

През февруари Майкъл Корс влезе в списъка на милиардерите, след като акциите на едноименната му компания се покачиха до най-високата си стойност от почти две години насам. 

 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:33 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още