IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петролът с минимално поскъпване в очакване на складовите наличности

Очакванията на пазарните специалисти са складовите наличности да се повишат с още 2.1 млн. барела

14:11 | 29.04.15 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Петролът с минимално поскъпване в очакване на складовите наличности

Щатският петрол премина на положителна територия, след като увеличи стойността си с 0.1%. В началото на сесията „черното злато“ достигна до цена от 57.79, след което се понижи, на фона на очакваните нови запаси на суровината в САЩ.

Очакванията на пазарните специалисти са складовите наличности да се повишат с още 2.1 млн. барела за седмицата, завършила на 24 април. През предходната седмица те се увеличиха с 5.3 млн. барела. При последващо увеличение е вероятно низходящо движение, което да отрази пренасищането на американската икономика.

Потребителското доверие в САЩ се понижи през април. То е базирано на представителна извадка от над 5 000 американски домакинства. Анкетираните дават мнението си за относителното ниво на текущите и бъдещите икономически условия, включително за пазара на труда, бизнес условията и цялостната икономическа обстановка. Резултатите се понижиха от 101.4 до 95.2 пункта, при очаквано повишение до 102.5 пункта от страна на пазарните специалисти.

USOIL

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 10:25 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
Pyramid
преди 9 години
Нефтът поскъпвал, после можел да се отдръпне...Вижте картата по линка тук: http://***.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/na-zemiata-bavno-se-oformia-nov-superkontinent-6035349 - Не ви ли прави впечатление, че най-големите находища, като изключим тези в континентална Русия и Тексас, са в близост до краищата на тектонични плочи? Че то, по тази логика, има в пъти повече непроучени вероятни точки и, за едното чудо, може първо кислородът за дишане да свърши и чак тогава - нефтът. по-скъп? Да но, окончателно изчерпан..."рАно е да се каже" ;-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още