fallback

Производството на открито прави Model 3 на Tesla кола със съмнителни качества

Tesla тепърва ще има проблеми с качеството на крайния си продукт, смята автомобилният експерт Калоян Желев

12:14 | 19.08.18 г. 10

Дългоочакваният автомобил за масите на американския пионер в електроавтомобилите  Tesla - Model 3 е със съмнително качество, защото се произвежда на практика на открито. Това мнение изрази автомобилният експерт Калоян Желев в предаването “Клуб Investor” с водещ Ивайло Лаков по Bloomberg TV Bulgaria.

„В момента Model 3 се произвежда практически на открито, което е в разрез както с физиката и химията на производствените процеси, така и с логистиката и изискванията за качество. Те тепърва ще имат проблеми с качеството на крайния си продукт. Доста от американските агенции, които следят качеството на продуктите за широко потребление, никак не бяха положителни по отношение на „Model 3“.

Желев съветва всички да не си купуват Model 3 в момента поради простата причина, че това е „един продукт с неизяснено качество, който се произвежда в неконтролирана среда със съмнителна технология и изисквания към сигурността на автомобила”.

Какво казва Желев за преобразуването на Opel и наследството на Серджио Маркионе във Fiat-Chrysler, както и за рисковете и перспективите пред автомобилната индустрия вижте във видеото.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:56 | 14.09.22 г.
fallback
Още от Новини виж още