fallback

Елица Панайотова напуска „София Тех Парк”?

В дружеството са назначени двама нови членове на СД и още един изпълнителен директор

13:14 | 16.03.16 г. 7
Автор - снимка
Създател

Изпълнителният директор на „София тех парк“ Елица Панайотова е подала оставка, съобщи в-к "Сега".

Решението за това все още не е гласувано от борда на директорите на компанията и не е отразено в Търговския регистър, показва проверка на Investor.bg. Според наличните там документи мандатът ѝ изтича през 2020 г. 

Въпреки това според наличните в Търговския регистър данни на извънредно общо събрание на компанията от 8 март 2016 г. акционерите в лицето на Министерство на икономиката и „Държавна консолидационна компания” ЕАД вземат решение за промяна в устава на дружеството „София Тех Парк” АД, която позволява в съвета на директорите да влязат до петима души.

На това заседание предложени и приети с пълно мнозинство за нови членове на Съвета на директорите са Йолиан Маринов Иванов и Цветомира Викторова Лачева.

Два дни по-късно на заседание на новия Съвет на директорите е решено дружеството да има двама изпълнителни директори - за инфраструктурата и за научната дейност в технологичния парка. Тогава се взема решение за назначаване на втори изпълнителен член на дружеството – Йолиан Иванов, който да го представлява заедно и поотделно с досегашния директор Елица Панайотова. Самата Панайотова обаче не е присъствала на събранието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:13 | 12.09.22 г.
fallback