IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple изгражда собствена зала, в която да представя новите си продукти

Тя ще струва на компанията 161 млн. долара

13:32 | 07.12.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Apple полага големи усилия да съхранява детайлите за своите нови продукти в тайна, дори дотам, че да покрие с огромен бял плат кампуса на De Anza College, за да скрие непоказваните си продукти от любопитни очи, пише Re/Code.

Сега технологичният гигант, базиран в Купертино, изгражда зала на стойност 161 млн. долара в новата си сграда, сочат разрешенията за строеж, получени от BuildZoom. Това ще даде на Apple пространство, което ще бъде изцяло под неин контрол, когато представя новите си джаджи.

Освен това Apple работи по изграждането на фитнес център на стойност 74 млн. долара, който ще бъде разположен в същата сграда.

Седалището, което е на стойност 5 млрд. долара, е обект на голям интерес, откакто съоснователят на Apple Стив Джобс представи плановете за футуристичния Apple Campus 2 на Общинския съвет на Купертино през 2011 г. Огромната четириетажна сграда ще има стая, в която ще могат да се настанят общо 12 хил. служители.

Apple започна работа по проекта през миналата година и очаква да го завърши до 2016 г.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:26 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още