IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мобилните приложения, които ви помагат да спестявате

Поколението Y не разглежда спестяването като приоритет, но възможностите за това се увеличават

10:07 | 03.11.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Мобилните приложения, които ви помагат да спестявате

Сделки, купони и клиентски карти

Groupon: Използвайте Groupon, за да откриете офертите за деня и намаления между 50% и 90% в различни места и заведения в повече от 500 градове по света. През това приложение можете да откриете всичко – от уроци за танци до това къде е най-евтино да вечеряте днес. По време на път можете да го използвате за по-лесно купуване на ваучери.

Достъпно за: Web, iOs, Android и BlackBerry. Цена: Безплатно.

LivingSocial: Друга възможност да виждате през телефона си отстъпките, предлагани на различни места. Важи за местни заведения, продукти и всякакви забавни дейности.

Достъпно за: Web, iOS, Android. Цена: Безплатно.

RetailMeNot: Получава купони и намаления от различни вериги. Използвайте приложението, за да сте наясно с всички оферти в движение и да получавате автоматични известия, когато наблизо около вас има интересни промоции.

Достъпно за: Web, iOS и Android.

ShopKick: Дава възможност за събиране на точки, като ходите до определени магазини. Ако сканирате и купувате продукти, можете да печелите повече точки. Последните се използват за получаване на подаръци, карти и стоки. ShopKick ще ви покаже какви отстъпки могат да се ползват и къде точно.

Достъпно за: iOS и Android. Цена: Безплатно.

KeyRing: Позволява да обедините в едно всички клиентски карти, които имате, и да ги използвате през мобилното устройство.

Достъпно за: iOS и Android. Цена: Безплатно

CardStar: Друга възможност за обединяване на клиентските карти. CardStar дава достъп до дневните намаления, специални оферти и купони от любимите ви магазини.

Достъпно за: iOS и Android.

Appsfire: Ако мразите да плащате за приложения, използвайте тази услуга, за да намерите най-добрите оферти за приложения и да получавате персонализирани препоръки.

Достъпно за: iOS и Android. Цена: Безплатно.

Последна актуализация: 19:00 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още