IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изложение ТЕХНОМЕБЕЛ поставя на фокус дървообработващата и мебелната промишленост

Близо 100 са участниците в 20-ото юбилейно издание на международния формат, който ще се проведе в Интер Експо Център от 23 април

09:00 | 16.04.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ИЕЦ
Снимка: ИЕЦ

От 23 до 26 април представителите на бизнеса в мебелната промишленост, машините и оборудването за сектора и областта на дървообработването ще се съберат в Интер Експо Център. Поводът е бизнес изложението ТЕХНОМЕБЕЛ, което за юбилеен 20-и път ще отвори врати за изложителите и посетителите си от България и чужбина.

На всеки две години ТЕХНОМЕБЕЛ превръща България в стратегическа точка за бранша на Балканите и Източна Европа. Изложението се организира от Интер Експо Център и и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП). От 23 до 26 април, на 8000 кв.м. площ, в ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 ще се включат близо 100 изложители. В залите на Интер Експо Център посетителите ще открият компании от България, Турция, Румъния, Балканите, Източна и Западна Европа, предлагащи над 300 местни и световни брандове. „Всеки с бизнес-интерес в мебелния и дървообработващия сектор може да купи билета си за посещение на www.iec.urboapp.com“, посочват организаторите. Разбира се, билети ще се продават и на място – на касите на Интер Експо Център, в дните на изложението.

Изображение: ИЕЦ Изображение: ИЕЦ

ТЕХНОМЕБЕЛ е ключов формат

От 23 до 26 април в Интер Експо Център сили ще обединят всички сегменти на мебелната промишленост и дървопреработването. Срез тях: производители и дистрибутори на дървообработващи машини и оборудване, инструменти, консумативи, бояджийска и опаковъчна техника, мебелен обков и механизми, лакове, байцове, масла и др. С техните продукти, идеи, технологии и ноу-хау ще се запознаят производители на мебели, търговци и дистрибутори, дизайнери, архитекти, проектанти, собственици и мениджъри на магазини, дърводобивни и дърообработващи предприятия, преподаватели, студенти.

Изображение: ИЕЦ Изображение: ИЕЦ

Над 20% от брандовете, които ще бъдат представени на изложението, са дървообработващи машини и оборудване, 18% - мебелен обков, механизми и детайли, а 15% - бояджийска техника. Следват материалите за производство на мебели и кантове – 14%, лепила, лакове и масла – 13%. вграждане, мивките и смесителите, опаковките и опаковъчната техника. „Освен всичко това, посетителите ще се запознаят с иновациите и ще срещат визионери от световни величини на съпътстващите събития“, отбелязват организаторите. Възможностите, които ТЕХНОМЕБЕЛ предоставя, го превръщат в космополитна платформа, която на последното си издание привлече посетители от Централна и Източна Европа, сред които: България, Германия, Италия, Дания, Австрия, Полша, Чехия, Словения, Хърватия, Румъния, Сърбия, Гърция, Турция, Молдова, Латвия, Египет и Алжир.

Изображение: ИЕЦ Изображение: ИЕЦ

Развитие на бизнеса, разширяване на дистрибуторските мрежи, стъпване на нови пазари, запознаване с последните технологии, нови бизнес контакти и разкриване на тенденциите на бъдещето: всичко това ще предложи изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 на бизнеса от мебелното производство, машините и оборудването за сектора и областта на дървообработването от 23 до 26 април в Интер Експо Център.

Последна актуализация: 12:42 | 15.04.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Индустрия виж още
Финанси виж още