IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Kомпас Инвест“ с награда за най-добро дружество за управление на активи от World Finance

Компанията е сред водещите независими управляващи дружества в България с пълен лиценз от КФН от 2007 г.

16:46 | 11.12.23 г.
Автор - снимка
Създател
 

На 4 декември тази година управляващо дружество „Kомпас Инвест“ бе отличено за трети път в 16-годишната история на престижния международен конкурс на World Finance с наградата Wealth Management Award и бе обявено за Best Wealth Management Provider 2023 в България.

 

От 2008 г. насам наградите на World Finance оценяват инвестиционните компании по тяхната висока отдаденост и професионализъм при предлагането на инвестиционни възможности, прилагането на иновативни решения и постигнатия успех. През годините World Finance са отличили компании като: Merrill Lynch, Eurobank, HSBC Global Asset Management, ABN AMRO, BNP Paribas Wealth Management и др.

За нас тази награда е резултат от постоянните ни и целенасочени усилия по пътя към финансовите успехи на нашите клиенти. Приемаме я и като отговорност на Компас Инвест към поддържане на отличаваща се управленска практика, доказателство за нашата отдаденост, внедряването на иновации и непрестанното търсене на ефективност“, коментира Драгомир Великов, главен инвестиционен мениджър.

В „Kомпас Инвест“ се ръководим от желанието ни да виждаме клиентите спокойни, удовлетворени и да не забравяме – още по-финансово стабилни. Основният ни фокус винаги е бил върху предоставянето на най-оптималните финансови решения на нашите клиенти, съобразени с техните индивидуални нужди и цели. Сърдечно благодаря за дългогодишното доверието на всички, клиенти, партньори и колеги в „Kомпас Инвест“. Тази награда е за всички нас“, заяви Ивайло Ангарски, изпълнителен директор.

„Kомпас Инвест“ е сред водещите независими управляващи дружества в България с пълен лиценз от КФН от 2007 г. Към 30 ноември 2023 г. управлява активи на стойност над 380 млн. лева, като над 230 млн. са в диверсифицирани индивидуални портфейли на международните пазари и над 150 млн. лева - в 7 договорни фонда, различни инвестиционни стратегии и толерантност към риска. Най-популярният фонд на „Kомпас Инвест“ - ДФ „Компас Глобъл Трендс“ оглави независимите класации на водещите финансови медии в България за най-висока доходност за първото полугодие и деветмесечието на 2023 г. 

Свържи се с Твоя личен инвестиционен съветник! 

Повече за услугата доверително управление на „Kомпас Инвест“ можете да научите на: https://bit.ly/3Rfm6Ov

marketing@compass-invest.eu

02 42 19 517 

www.compasss-invest.eu

Важна информация: Настоящата информацията е маркетингов материал и не представлява инвестиционна консултация, съвет, инвестиционно проучване или препоръка за инвестиране. Информацията е валидна към датата на издаване на маркетинговия материал и може да се промени в бъдеще. Стойността на дяловете в колективни инвестиционни схеми се променя във времето и може да бъде по-висока или по-ниска от стойността в момента на инвестиране. Не се гарантират печалби и съществува риск за инвеститорите да не си възстановят пълния размер на инвестираните средства. Инвестициите не са гарантирани от гаранционен фонд, създаден от държава или друга форма на гаранция. Информацията за представянето на финансовите инструменти в миналото не е надежден показател за бъдещи резултати. Затова е препоръчително инвеститорите да се запознаят с Проспекта и Документа с ключова информация за инвеститорите преди вземане на окончателно инвестиционно решение. Може да намерите тези документи, на български, на интернет страницата на „Компас Инвест" АД – www.compass-invest.eu , както и при поискване може да получите хартиено копие безплатно в офиса на управляващото дружество на адрес: гр.София, ул. Алабин № 36, ет. 4 всеки работен ден от 9 до 17 ч. Бъдещите резултати подлежат на данъчно облагане, зависещо от личното положение на всеки инвеститор и може да се промени за в бъдеще. Резюме на правата като инвеститори е достъпно на следната хипервръзка, на български език: https://bit.ly/3Rvo52J. Договорните фондове, управлявани от „Kомпас Инвест“ АД са активно управлявани без да следват индекс. Информираме ви, че УД „Kомпас Инвест“ АД може да вземе решение да прекрати предлагането на фондовете на територията на Република България.

Последна актуализация: 12:07 | 12.12.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазари виж още
Финанси виж още