IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Mini пуска най-малкия луксозен кампер в света

Трите модела разполагат с редица глезотии и удобства

11:36 | 31.07.13 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Mini&nbsp;</em></p>

Снимка: Mini 

Британският производител на малки автомобили Mini представи три варианта на най-малкия луксозен кампер в света - Mini Clubvan Camper, Mini Cowley и Mini Countryman ALL4 Camp, съобщава онлайн изданието Born Rich.

Clubvan Camper разполага със спалня за един човек, малка кухня с фурна на газ, телевизор и дори ръчен душ, както и воден резервоар, който е монтиран под пода на багажника.

Mini Cowley пък има подвижна каравана, която побира двама души и разполага с душ, зарядно за слънчеви батерии и монтирана на стабилни релси кухненска клетка с газов котлон и хладилник. Моделът разполага с навигационна система MINI Navigation Portable XL, стационарно отопление и телевизор. Приятна изненада са и стъкленият покрив, който предоставя неповторим поглед към звездите, и монтирания на покрива багажник, даващ възможност за пренос на допълнителен багаж. На борда на този дом на колела присъстват удобства, като две спални места, двоен газов котлон, воден резервоар с помпа и мивка, соларен модул за зареждане на акумулатора на караваната и 230-волтов контакт за захранване на хладилника, както и TV/DVD и HiFi музикална система.

Mini Countryman ALL4 Camp идва с иновативна палатка на покрива. Самата палатка се разпъва изключително лесно - просто трябва да се отвори горната половина на кутията. Тя може без проблеми да се монтира и върху MINI или MINI Clubman и да бъде подбрана в съответния цвят.

Моделите са разработени в отговор на нарастващия брой любители на къмпингите и фестивалите. Макар и малки, те разполагат с всички удобства, необходими за кратко пътуване. Освен всичко останало, те са и със стъклен покрив, който позволява на собствениците им да се наслаждават на звездите нощем. MINI Cowley побива двама души, а е само с 12 инча по-голям от MINI Clubvan Camper.

MINI Countryman ALL4 е за онези, които обичат да пътуват често. Освен с палатка на покрива, автомобилът разполага и с багажник за велосипеди.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:35 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още