IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Галакси Инвестмънт Груп" с награда за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес

Отличието беше връчено от изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев

16:57 | 01.11.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: &quot;Галакси Инвестмънт Груп&quot;</em></p>

Снимка: "Галакси Инвестмънт Груп"

Националният борд по туризъм връчи награда за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес на "Галакси Инвестмънт Груп" за хотел InterContinental Sofia. Това стана по време на първите Годишни награди на влиятелната браншова организация. Високото отличие беше връчено на управителя на дружеството Константин Бояджиев от изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев.

InterContinental Sofia е собственост на "Галакси Инвестмънт Груп" през "Интерхотел Гранд – Хотел София" АД, като хотелът се управлява от "InterContinental Мениджмънт България" ЕООД.

"Навлизането на луксозния бранд в България ще спомогне за изграждането на положителния образ на страната като туристическа дестинация, поставяйки я на картата на международните бизнес и туристически пътувания", каза Константин Бояджиев.

В рамките на конференцията "Дигитална трансформация в туризма" бяха раздадени отличия в 15 категории. Форумът е организиран от Националния борд по туризъм със съдействието на Министерството на туризма и Държавната агенция "Електронно управление".

Наградата е реплика на монета на одриския владетел Аматок, открита край Казанлък с произход от долината на тракийските царе (389-356 г. пр. н. е. с прекъсвания), на която в горния край е изобразена роза. Монетата е предоставена от личната колекция на Ставри Топалов. Ръководството на Националния борд по туризъм организира за първи път годишната награда.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още