Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

JASMIN – идеалният дом за модерния човек

Осеметажната жилищна сграда в „Надежда“ в София е съчетание на елегантна визия и стил

JASMIN – идеалният дом за модерния човек

В ежедневието си съвременният човек е изправен пред множество предизвикателства предимно от битов характер. Времето, с което разполагаме, почти никога не е достатъчно.

В 2017 г. е от съществено значение каква градска среда заобикаля дома, в който живеем. Има ли детска градина и училище наблизо? А поликлиника, супермаркети и друго търговски обекти? Дали е близо спирката на градския транспорт и по-важният въпрос – колко и какви превозни средства свързат района, в който живеем с работното ни място и центъра на града. Разбира се, наличието на метростанция е щрихът, който превръща местоположението в идеално.

Дълго време жилищен комплекс „Надежда“ беше в списъка на подценените софийски квартали, но в последните години започна да се превръща в един от перспективните райони за развитие. Комплексът се превърна в желано място за живеене заради добрата комуникативност, по-спокойната среда в сравнение с другите жилищни комплекси и по-добре устроената инфраструктура като цяло.

Наскоро кварталът се сдоби с JASMIN - осеметажна жилищна сграда, съчетание на елегантна визия и стил. Изискаността, която тя внася в квартала, налага и нови стандарти – както всички проекти на строителната компания CityHomePark, и JASMIN се отличава с изключително ниво на изпълнение и високо качество на влаганите материали.

JASMIN разполага с двустайни и тристайни апартаменти, гаражи на партерно ниво и мазета в сутерена. Сградата, която се намира на ъгъла на улиците “Константин Будин” и “Георги Войтех”, предлага на бъдещите си обитатели и градинка с детска площадка.

Районът като цяло се отличава с много добра инфраструктура - в близост са разположени хипермаркети, магазини, районна поликлиника, училища и детски градини. Има бърз достъп до центъра на града посредством метро (на 5 минути пеша е метростанция „Надежда”), автобусни линии №26, 83, 285 и трамвайна линия №7.

JASMIN притежава всички необходими  качества, за да бъде идеалният дом за модерните млади семейства с малки деца.

Още визуализации на сградата може да разгледате в галерията

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Коментари ()


Още от България
НКЖИ подготвя ремонта на жп гарата в Ямбол