IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От 10 април започва търговията с правата на Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ

Емитирани са 150 000 права, като срещу всяко едно от тях може да се запише една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност 1 лев

13:42 | 03.04.06 г.
От 10 април започва търговията с правата на Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ
Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ–София е поредното дружество със специална инвестиционна цел, което ще увеличи капитала си с минимално предвидените в закона 30%, става ясно от съобщение на Българска фондова борса АД.

Първоначалната продажба на емисия права за първоначално увеличаване на капитала на Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ–София ще стартира от 10 април 2006 г. чрез смесен закрит аукцион. Времевият интервал за провеждане на аукциона е в периода от 09:30 ч. до 11:00 ч., а борсовият код на правата е R1BIG.

Вторичната продажба на емисия права от първоначалното увеличаване на капитала на Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ–София ще започне същия ден от 9:30 часа и ще продължи до 13:00 часа. Борсовият код на емисията е R2BIG.

Емитирани са 150 000 права, като срещу всяко едно от тях може да се запише една акция от увеличението на капитала с номинална и емисионна стойност 1 лев. Крайната дата за търговия с правата е 20 април.

Последната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 16 май 2005 г.

ИП ДЗИ Инвест АД е борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, а набирателната сметка е открита в ТБ Обединена Българска Банка АД.

Основен акционер в компанията са Кей дивелъпмент ЕООД, което притежава 50%, Лев инс с 40%, а останалите 10% се държат от Атлас ЕООД.

Свързани компании:

Булгериън Инвестмънт Груп АДСИЦ(BGIG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:28 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още