IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристалина Георгиева разкрива рисковете пред икономиката - пред Bloomberg

Очаквайте интервюто за предаването „В развитие“ на 20 декември от 18 часа по Bloomberg TV Bulgaria

10:53 | 20.12.18 г. 1
<p>
	<em>Кристалина Георгиева. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria </em></p>

Кристалина Георгиева. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria 

Какви са рисковете и предизвикателствата пред българската и пред световната икономика? Отговори на тези въпроси ще даде главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева в специално интервю за предаването „В развитие“, на 20 декември, от 18 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Българката, която заема един от най-престижните постове в света, ще коментира и търговските войни, които водят световните икономически лидери. Пред водещия на „В развитие“ Делян Петришки Кристалина Георгиева ще прогнозира какви ще са последиците от търговската война между САЩ и Китай и как тези обтегнати отношения ще се отразят в Европа.

Не пропускайте специалното интервю на главния изпълнителен директор на Световната банка – Кристалина Георгиева в предаването „В развитие“, на 20 декември, от 18 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:52 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
крас
преди 5 години
Индекса Дау Джонс не пада , той просто се ТОПИ КАТО СНЕЖЕН ЧОВЕК НА АВГУСТОВСКО СЛЪНЦЕ!!От 23900 пункта в началото на сесията сега е 23000 !!!!!!!!Когато фактите говорят ОБЯСНЕНИЯТА НА МАДАМ ГЕОРГИЕВА , нямат никаква стойност.По добре е да не се изхожда , а да се завре в дупката си при г-н Зелник.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още