Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

На фокус

Ремонтните дейности в столицата продължават с пълна сила

От утре се забранява движението по северната половина от пътното платно на част от бул. "Тодор Каблешков"

Ремонтните дейности в столицата продължават с пълна сила. От петък до 20 август се забранява влизането на пътно-транспортни средства по северната половина от пътното платно на бул. „Тодор Каблешков” между бул. „България” и ул. „Ген. Стефан Тошев”., съобщават от пресцентъра на Столична община.

В посочения участък движението ще се извършва двупосочно в южната половина на бул. „Тодор Каблешков”.

Продължава и ремонтът по бул. „Цариградско шосе“.

От 6 август до 24 септември пък е забранено влизането на автомобили по южното платно на бул. „Сливница” между бул. „Христо Ботев” и ул. „Г.С. Раковски” .Движението в този период ще се осъществява по бул. „Сливница” между бул. „Христо Ботев” и ул. „Г.С Раковски” еднопосочно .

От 1 до 15  август  се забранява влизането на превозни средства по западната част от пътното платно на бул. „Черни връх” между ул. „Сребърна” и изхода от трамвайно ухо „Хладилника”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в източната половина от пътното платно на бул. „Черни връх” в същия участък, заради разширение на метрото в София по бул. „Черни връх” от ул. „Елин връх” до ул. „Тодор Каблешков”- първи етап, съобщава още Столична община.

От 1 август до първи ноември се забранява влизането на превозни средства по източната част от пътното платно на бул. „Черни връх” между ул. „Сребърна” и ул. „Филип Кутев”. Движението на превозни средства ще се извършва еднопосочно в двете западни ленти на бул. „Черни връх” в същия участък с посока на движение към Околовръстен път. Движението в посока център от бул. Черни връх” ще се извършва със заобикаляне през ул. „Тодор Каблешков”, ул. „Емилиян Станев”, ул. „Хенрик Ибсен”, бул. „Черни връх”.

От 16 август 2014 г. до първи ноември ще се забрани влизането на превозни средства по източната част от пътното платно на бул. „Черни връх” между ул. „Сребърна” и изхода от трамвайно ухо „Хладилника”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в западната половина от пътното платно на бул. „Черни връх” в същия участък.

По статията работи: Теодора Георгиева
Още по темата: На фокус

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от На фокус
Цените на петрола потънаха с над 1% в началото на седмицата*