IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калин Христов остана без заместник в министерството на финансите

Владислав Горанов е освободен от поста си, защото ще води две листи на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори

14:15 | 03.04.13 г. 1
Калин Христов остана без заместник в министерството на финансите

Финансовият министър Калин Христов е освободил от понеделник заместника си Владислав Горанов. Както е известно Горанов ще води две листи на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори на 12 май – в София област и в 24 МИР в София.

„В момента нямам заместник-министър, така че с този воин ще трябва да работите“, пошегува се Христов.

В неплатен отпуск ще е и шефът на Националната агенция за приходите Красимир Стефанов, който е втори в листата в Хасково след ексикономическия министър Делян Добрев.

"В министерствата трябва да има работещи заместник-министри", категоричен беше служебният премиер Марин Райков. Според него когато няма такива или те са много малко, функционира система на „доверителни лица“, които изпълнявали тези функции.

"Няма място за политкомисари, има нужда от ясно разписани правила и задължения, следователно разчитам заместник-министрите да се включат активно в изпълнението на задачите и на приоритетите", заяви той.

Още новини за България прочетете в Dnes.bg!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:22 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
georgi.benevolenet
преди 11 години
Като служител на БНБ установих, че говерньорите и служителите са с контрол на сизнанието с импланти и връзка на мрежата на Мтел (вкл. Калин Христов). Кризата беше замислена от спекуланти свързани с търговските банки като раздаване на достатъчно евтини кредити довели до 20 млрд загуба на фондовата борса, 10 млрд лоши кредити, 10-ки на жилищния пазар. Сега банките изтеглиха техни 10-15 млрд - депозитите да покрият лошите кредити. http://convergingtechnology.eu/european-commission-and-european-central-bank-opinion/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още