Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Продажбите на дребно в Германия се понижават по-бързо от очакваното

Данните показват, че разходите на потребителите вероятно губят част от инерцията в началото на третото тримесечие

1
 
2
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Данните показват, че разходите на потребителите вероятно губят част от инерцията ....
--------------------------------------------
Това е то съвременната статистика. Броят се РАЗХОДИТЕ. А ако сметнем и инфлацията ще разберем, че потреблението реално всъщност е намаляло още повече. Основният проблем на съвременната организация на обществото е, че възможностите на производството са практически безкрайни, а възможностите на пазара - не. И ние никога няма да можем да потребим толкова стоки, колкото реалният сектор е в състояние да произведе. Оттам идват и кризите и затова от време на време се налага да се произвеждат и употребяват бомби и други оръжия.
2
 
5
 
2
преди 1 година
Спадът в продажбите на дребно показва силна ерозия на средната класа и още по-голямо обядняване на най-бедните германци. И това не е учудващо - тези хора трябва да се конкурират с милиони други безработни от цяла Европа за всяко работно място и да хранят 2 милиона ислямски търтея като за капак.
0
 
5
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ами нормално, потреблението си има граници, човек не може да яде или да пие неограничено. Отделно, през летния сезон германците масово почиват в чужбина, т.е. част от потреблението не е в страната.