Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Държавата планира специална месечна финансова помощ за трето дете

Намаляване на младежката емиграция и нова имиграционна политика са други мерки срещу демографската криза, каза Валери Симеонов

0
 
15
 
2
преди 1 година
Подпомагане трябва да има само за ОБРАЗОВАНА РАЖДАЕМОСТ - хора, които имат поне средно образование, живеят в законни жилища, работят и плащат данъци !!! ИЛИ ще се вземе тая адекватна мярка, или държавата ни загива !!! Стига сте хрантутили само тия, за които: "социално слаб и трайно безработен" и: "самотна майка на N чаaвета е професия !!! Заради тях българският народ е най-бръзо изчезващият на света !!!
4
 
9
 
1
преди 1 година
Нали за да се роди третото, първо трябва да се излюпят първото и второто? Валерка - патриотче - ти от небето ли падаш, та не знаеш кои са тия, дето фабрикуват по три, шест, че и по девет - ама само за помощите, без после да се погрижат дори да научат да говорят членоразделно?


Пак ли ще вземаш от джоба на работещия до изнемога Българин, дето се чуди как да отгледа адекватно едно дете, за да даваш на хъхрещите паpaзити? Затова ли над 300 000 отчаяни българи гласувахме за тебе, наглецо?