Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Томислав Дончев: Кандидатурата за ERM II ще е толкова скоро, колкото може

Икономическият ръст не е достатъчен за конвергенция – трябва да бъде поне 6% годишно, посочи вицепремиерът

1
 
8
 
8
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Тоя некадърник пак нищо не каза, не сме и очаквали друго.
1
 
7
 
7
преди 7 месеца
Грешката е умишлена. Иначе гледам, че празноглавците пак ми нащракаха минуси, а след 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии, за ток, за общ. поръчки и за бюджет на ромите от фалоса, чак ИП-то ми блокират, вие тъпаци си мислите, че това което го разправям е някакво нереалистично тролене, че съм дошъл тук да саботирам "европейското" развитие на разграбената отвсякъде ***, а? Вие сте абсолютни ***, 30 години ви мачкат като хлебарки и вие продължавате тихичко и кротичко да се надявате, че някога нещата ще се оправят, не, ще продължат да ви помпат отзад, а тепърва ще става все по-зле, кретено-масона банкер номер 1 на кочината си каза, че до 2-3 години не се очертава финансова криза и е прав, но те мн добре знаят, че такава предстои, кретено-масонския капитализъм винаги до това води, но техните капитали са винаги защитени, сега пак има Pump, след 2-3 години очаквайте Dump, предстои да го видите, само че този път има едни фактори, които те не може да контролират и те са космическите и планетарни процеси, които предстои да променят всичко ;)
0
 
3
 
6
abdul до: thehappyroger
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
"Няма да има кой да рOботи"

Грешката е вярна ;-).
0
 
7
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Разбираме, че е политическо решение, но защо се обвързвате с конкретен срок ако не сте сигурни, че ще стане? Горанов последно на 1-ви юни каза "до края на месеца", след това Борисов на 5-6-ти каза "до 1-2 седмици подаваме документите". Сега това изказване е ни в клин, нив ръкав.
6
 
7
 
4
преди 7 месеца
Ще ви стискам палци, Томи, през 2030-та ще стана прав на крака да ви пляскам за постигнатите положителни резултати за приказната страна България, където от сутринта досега токът прекъсва само 2 пъти, не далеч от миризливата столица, през 2025-та прогнозирам ръст на смехономиката на разграбената отвсякъде *** от -6%, а в сравнение с 2018-та -600%, предстои да го видиш, Томи. Няма да има кой да роботи, тъжна картинка, само ония с морковите ще останат.

1
 
3
 
3
abdul до: Спящият бик
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Става, става, ако вожда се издъни, американците първи ще го набият. Така по демократически.
2
 
9
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
"...Не мога да обещая, че подаването на кандидатура за ERM II (чакалнята за eврозоната) ще е следващата седмица, но ще е толкова скоро, колкото може..."
Вицепремиерът прекрасно знае, че кандидатстване и приемане са две различни неща. Подценяването на аудиторията никога не е добър ход! Като "тежката артилерия" него обикновено го изпращат накрая "да почисти". Този път обаче едва ли и той ще може да се справи, защото миризмата от неуспеха вече се усеща и става все по-силна!...
2
 
9
 
1
преди 7 месеца
Финансовия министър обеща това да стане до края на юни Той е финансов министър и трябва да има представа за това което говори и за сроковете Не е необходимо подаването на молба за Чакалнята да става едновременно с Банковия съюз В чакалнята България ще бъде мин 2 години а след кандидатсването за банковия съюз страната трябва да бъде приета там до 6 месеца