Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Криптовалутите изгубиха 640 млрд. долара от януари насам

Втората по големина виртуална валута се срина с близо 10% от петък насам

   1| 2    
3
 
5
 
13
khao до: Jorkata
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Което е нормално, реално те са единствените инвеститори в пирамидата. Но процентите написанони от теб пак са много оптимистични, малцина успяха да си избият хардуера и тока.
0
 
5
 
12
Sakamano до: redcretin
преди 1 седмица
Някои хора точно преди около година си продадоха повечето биткойни, тъй като решиха, че цената му започва да расте твърде спекулативно. Те се оказаха прави, въпреки че не дооцениха върховете до които стигна преди да започне да пада. От тяхна гледна точка, за една година цената действително се е покачила.
1
 
8
 
11
преди 1 седмица
Проблема е, че копачите адски изнагляха - свикнаха с бомбастични ръстове в пъти и сега една съвсем добра и разумна печалба от 20-30-40% им се вижда гадна, и съответно пищят като заклани.
6
 
6
 
10
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ами то хубаво, ама Биткойна е само 50% по-скъп спрямо нивото си отпреди 1 година. Аз не бих се оплаквал с такава инвестиция :)
5
 
2
 
9
khao до: vzhekoff
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
добре де, вече и малките деца разбраха че ми завиждаш от факта че съм роден по назапад от отрепка като теб :):) Заради теслата вече името ти е записано в залата на славата на тъпанарите в Инвестор, там няма как да те забравиме .... но по спомени и ти защитаваше и тая измама, ае сега кажи че не си :):):) ... все пак имаш репутация на тъ.панарин и е нормално да ти се приписват и другите глупости за които не си се сетил :):)

5
 
4
 
8
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Скоро ще чуем видинския *** да твърде, че сме защитавали тИслата, а той е бил противник на мошеника. Върти се като фурнаджийска лопата този тъмнозелен трол, вместо да си ходи у маалата.
3
 
13
 
7
Jorkata до: khao
преди 1 седмица
Пичаго - аз никога не съм защитавал криптаците и винаги съм им бил противник... пий си хапчетата по-редовно. От друга страна пък като видях колко болен народ има покрай мен, си казах - що па да не изкарам някой лев :)
6
 
5
 
6
khao до: michaelis12
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
другото хубаво е че бързо забравяте гл.упостите които до скоро сте защитавали :):)
5
 
8
 
5
michaelis12 до: khao
преди 1 седмица
кога съм писал нещо положително за тия глупости ве аллоуу ?!?
5
 
16
 
4
michaelis12 до: Jorkata
преди 1 седмица
аз на тоя пазар не съм се занимавал ама ич, да шортим при толкова малоуумни ... мне не щот можеше да ме изгърбят .... но щом си ги ушил, браос - на менр доводите ми бяха странни нали помниш там "парите на бъдещето, дигиталното злато, края на банките, кой разбира тук се спира " и още куп тъпотии, накрая както винаги - боц в аналнотто отверстие .....