Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Строителството на небостъргача „Златен век“ спира

Премиерът се разпореди за спиране на небостъргача след разследване на Столична община, строителното министерство и ДНСК

0
 
23
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
аз пък днеска чах хванах , че на оня от "Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ)" - ба.хти копирах го това нема запомняне - било тризонет с джакузи . мега вулгарен и нагъл и безочлив тип ...
1
 
16
 
7
преди 2 месеца
Абе в цялата суетне ми липсва Черешаря - да изцепи някоя мъдрост за борбата на НАП със сивата икономика
0
 
18
 
6
mrynmryn до: melon
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Цецо Василев за 2млрд, само го е страх да се прибере у България, иначе си е жив и здрав. А тия за няколко милиона, най-много да си сменят адреса само.
3
 
22
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Един нагледен пример как всички се самосезират - Винету, Цацата, Фъндъка, АКО народа се вдига и протестира, а не тропа по масата или го е страх или само пише по интернет.
Биволъ е добре, да ни информира, ама се изискват и физически усилия от нас.
0
 
22
 
4
khao до: mrynmryn
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
дреме им, ще регистрират нова, ще е кръстят мартекс и цирка продължава .. на бойко колегата КОЙ има опит в тия неща и ще им сподели ноу хау

1
 
39
 
3
nkavrakov1982 до: mrynmryn
преди 2 месеца
Да фалират, нали виждаш какви мизерии излизат, с тия скандали. Най вече за цените на квадрата, на Артекса им излиза 500 евра в Изток, себестойност, а го хлъзгат на гражданите на 3000 евра и нагоре. То да не мислиш, че е само при тях. И Масово е в София и големите градове. Лъжат гражданите и купувачите, колко било скъпо, терени, разходи, и надуват зверски цените на жилищата. А тези в Парламента дето ни ограбват държавата пазаруват с влияние, и им помагат, като си взимат апартаменти за без пари. Целия пазар на недвижими имоти се изтипоса за да се види тинята под сладките приказки на платени брокери, банкери, видиш ли как цените били нормални, как хората благоденствали. Балона който го надуха, ще им излезе през носа.
0
 
20
 
2
преди 2 месеца
Може и да им пука. Освен пари, нали се пожелава живот и здраве.
2
 
22
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Тия до година са фалирали, настъпаха мотиката, без да се усетят. Едва ли ще им пука особено, защото вероятно собствениците са милионери вече най-вероятно.