Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Ликвидната бета – новото оръжие на инвеститорите

Коефициентът отчита реакцията на акциите вследствие на изменения в пазарната ликвидност

   1| 2    
0
 
3
 
11
michaelis12 до: Solar Power
преди 1 месец
дай Боже да е милионер бе машала, са без бъзик ДА 75% от времето на "Пазара" е нагоре, защото САЩа държи световната валута и изнася капитализъм с войни. До тук добре ама има и game change по някое време, резачка с 50+% защото САЩа вече са леко паднали от царския стол, долара няма да е вечно единствен резерв ..... Прогнозата на валутите не е вярна защото там правилото 75% bullish не важи ей виж графиките на EUR/GBP и т.н. И да загуби има дори и дългосрочни просто тва е играта ...
2
 
3
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Мда така е пичове. Печели дългата позиция. Тествано 18 години :)
Тествани са и всякакви други глупости но винаги са губещи защото нямаш вътрешна информация и си на опашката :) Простичко е.... Чукайте минуси сега а аз след още 5-6 години ще съм милионер :)
4
 
2
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
А ако ползваш някакви margini си още по далеко от истината :) Но балъци по света бол ! Както казах само дълга позиция за 18 години парите ми са Х 5 без никакви усилия :)
3
 
3
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
До 1 и 2 и автора. Пълна простотия :) Аз играя само дълга позиция. До момента само купувам от 2001-ва година. Нямам нито една продадена акция. Имам такива на -98% и такива на +500% :) Дохода ми от дивиденти е напълно достатъчен. Когато се пенсионирам ще имам 1 милион евро :)
Ако някой си прави мечти да купува и продава ще загуби 100%. Това е игра на големите и ти е нужно образование най-малкото. Ако искаш да тренираш играй на kraken eth-etc. Върви стабилно може да пуснеш neural bot. Но на истинските борси ПРЕПОРЪЧВАМ само ДЪЛГА позиция инъче си прецакан. Дори на курс eur/usd !
0
 
1
 
7
преди 1 месец
откъде я измислихте тая снимка, щеше да е супер ако сме в автофорум :)

1
 
5
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хем ново оръжие, а то пък вече се оказало. че не работи
1
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В заглавието -''Ново оръжие'', по надолу в статията

''Трябва да отбележим ограничената защита, която бета осигури на инвеститорите по време на мечия пазар при финансовата криза от 2007-2009 г. През този период акциите с ниска бета загубиха почти толкова, колкото и акциите с висока.''
За какво изобщо е тая статия ?????
1
 
4
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Малко смешна статия.С оглед на това, че при една криза, инвеститорите ако, следват масово логиката, да купуват акции на ликвидната бета, ще и надуят цената. Докато останалия пазар пада в корекция, един вид ще защитят незаслужено цената на дадени компании попадащи в тая графа ликвидна бета.
3
 
8
 
3
michaelis12 до: Императорът
преди 1 месец
исках да кажа на Хъхрещщи Циггани ....
2
 
12
 
2
michaelis12 до: Императорът
преди 1 месец
в какво имате Вий опит ве Импе ? .... :)) в тва БиФиБи дет има оборот от 20йси леа и си прехвърляте тука 5 човека с некви стотинкажийски акции, тва не е борса а неква измишльотина, въобще ви се възхищавам на ентусизма честно и искрено без ирония го каам ... При нетен износ на народ, с толерантност към "развъждане на *** и тъмно кафеви бежанци" тва е твой цитат, който ме кефи -> акциите да се дигнат е само пожелания за Коледа .... Тва нема се случи колко и да ви се иска и на мене ми се иска, а оная борса там Американската тя е монопол и се държи от 6 Американски инвестиционни банки които имат политически позиции у ФЕДа и Сената тва е Картел който е издател на все още резервния долар и нема абсолютно нищо общо с никви Alpha Beta Gama и тем подобни гръцки азбуки ...