Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Киев и Берлин са на диаметрално противоположни позиции за "Северен поток-2"

Западните санкции срещу Русия ще останат в сила до възстановяването на суверенитета на Украйна, заяви Ангела Меркел

   1| 2| 3    
5
 
4
 
29
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Не ще нещо, но по принцип с шизофреници не се спори…. Само им гледай акъла и сеира, те сами ще се изложат…
Значи викаш 30 милиарда загуби, а? Хм… Пък ти си роден за министър на финансите на Германия бе. Как само ги пресметна. Щтрак-прак. Малко плюнка на молива и вече готов със сметката. Като кварталния бакалия… Не знаех, че така лесно се правят сметки и финансови анализи… Рап.. и готово.,.. сметката излиза…. На загуба е…..
Направо си роден да си Икономически и финансов консултант на всички газови и петролни компании участващи в реализирането на газопроводи по целия свят. Да си уволнят персонала и да назначат теб за съветник, за какво им е персонал, който нищо е отбира.
Понякога най умното, което можете да направите четирите маймуни тук е да си замълчите за да не се изложите, колко сте неграмотни.
Но вие разбира се не можете, просто трябва да се изтъкнете какви разбирачи на нищото сте…
И разбира се, когато не можете да защитите малоу,мните си тези просто гледате да обиждате. Така всъщност показвате, хем че не разбирате материята, хем сте прос,ти хора...
4
 
7
 
28
ivailojelyazkov до: khao
преди 4 седмици
хахахах KHAO RULES !!!!! хвала как им го начукв@ш на плиткоумниците
2
 
7
 
27
khao до: georgi_shum
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
така е, ама трябваше да му отговоря без да се хващам на куката :):)
импа е само по нагъл и креслив, но има лееееки наченки на мислене .... въпреки че си личи болката докато го прави! :)
3
 
5
 
26
khao до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
вице-шампионе, преди много време пробвах да си пиша с теб на интелектуално ниво .... еми не разбираш, не можеш, не ти се отдава, но не ти се сърдя, ти си генетично ограничен.
Даже и тоя доклад доказа че не можеш да го разбереш с малкия си и недоразвит мозък ... зелената енергия не е провал, но няма как да го обясня, защото нямаш основни знания от средното.
Представям си как прадядо ти преди 100 години е говорил така и за автомобилите и как никога няма да сменят магарето му ... просто има една прослойка хора които никога не могат да разберат техническия прогрес и към тях принадлежиш и ти.... но както млъкна за електромобилите и литийчеца, така ще млъкнеш и за зелената енергия....
1
 
6
 
25
Sokratus до: многодобре
преди 4 седмици
Никъде не съм писал за компаниите, а за държавата Германия! Разликата е огромна. В политиката 1+1 не винаги е 2! Печелиш €3млрд от СП2, но губиш над €30. И като идеш в Полша и Словакия да им продаваш ти газ. И след това им поискаш услуга за друго, ще ти кажат: Гледай си работата

2
 
7
 
24
Sokratus до: Императорът
преди 4 седмици
Ето един много прост въпрос, на който всеки инвестирал в ГъзПром трябва да може да отговори:
-Какви са икономическите показатели на СП2? Инвестиция, срок на изкупуване, възвращаемост, Оперативни разходи на пренесена единица енергия на км, колко $,€ е по-евтино транспорта по СП2 спрямо Украйна на единица пренесена енергия?
7
 
8
 
23
Императорът до: georgi_shum
преди 4 седмици
не знам аз какво жуже съм, но ти си интелектуално такова. Прочети си постовете - а и на приятелчето ти - освен обиди на каруцарско ниво, клетите ви тимберици не могат да родят абсолютно нищо друго. Сeлянитe може да ви ползват като колци за домати, за друго не ставате.

Кхаов - ти първо нямаш капацитет и знания, да ми задаваш въпроси за зелената енергия, както и за каквото и да е друго. Но ако толкова ревеш, ето ти докладът на ВР, дето го намери Фонов - чети, образовай се. Въпреки огромните налети пари, "зелената енергия" е провал. Потреблението на газ, слуз и въглища продължава да расте:

https://www.bp.com/content/dam/bp/business-sites/en/global/corporate/pdfs/energy-economics/statistical-review/bp-stats-review-2019-full-report.pdf
7
 
4
 
22
majnata до: georgi_shum
преди 4 седмици
блядухата кротна ли се вече ...
5
 
10
 
21
georgi_shum до: majnata
преди 4 седмици
Това си е твой запазен стил мило :) Не прехвърляй своите постъпки другиму:) и недей Плачка , нали ти казах - трети си :)
9
 
7
 
20
majnata до: georgi_shum
преди 4 седмици
само педеррастите си слагат сами плюсове ...по туй се познавате ...ти и кухаото , рефлекс ви е станало ...